Βαλάντης για Γιώργο Λάγιο: «Μιλάει για μεταπτυχιακά ενώ δεν έχει το πτυχίο του ψυχολόγου! Ασχολείται με το σεξ»

Must Read

Εξώδικο στον Γιώργο Λάγιο έστειλε ο Βαλάντης, πριν λίγο καιρό, επειδή οι απόψεις που ακούστηκαν από τον ίδιο κατά το παρελθόν και αφορούσαν τον τραγουδιστή είχαν σκοπό τη διαπόμπευση του.

Ο γνωστός ερμηνευτής ωστόσο δεν θεωρεί πως ο εν λόγω σύμβουλος ψυχικής υγείας είναι ιατρός.

Ο Βαλάντης φαίνεται πώς είναι αρκετά θυμωμένος με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, αφού δεν σκοπεύει να κάνει πίσω έτσι ώστε να λυθεί η παρεξήγηση εξωδικαστικά. Αντιθέτως σκέφτεται να το φτάσει έως το τέρμα.

«Του εστάλη ένα εξώδικο στο οποίο δεν απάντησε ποτέ, η επόμενη κίνησή μου είναι η αγωγή. Είπε ότι δεν θα ανασκευάσει οπότε προχωράω στην αγωγή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουν βρεθεί στοιχεία που θα μάθετε για τη δραστηριότητά του στην ψυχολογία. Μιλάει για μεταπτυχιακά ενώ δεν έχει το πτυχίο του ψυχολόγου. Ασχολείται με το σεξ, είναι ψυχολόγος σαν τον κύριο Ασκητή.

Δεν έχει δικαίωμα να βλέπει έναν παίκτη σε ριάλιτι και να βγάζει γνωματεύσεις», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This