Επιδειξίας επιτέθηκε σε 20χρονη στην Πάτρα και επιχείρησε να την γδύσει – Τον αναζητά η Αστυνομία

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα, μετά την καταγγελία 20χρονης σε βάρος ενός επιδειξία, ο οποίος της επιτέθηκε και επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα!

Ο νεαρός άνδρας τις τελευταίες ημέρες πλησιάζει κοπέλες, που κυκλοφορούν τα βράδια στην πόλη και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τους επιτίθεται. Στις 26 Φεβρουαρίου, γύρω στις 06:00 το πρωί, είχε τρομοκρατήσει δυο φοιτήτριες που περπατούσαν στην περιοχή της πλατείας Πυροσβεστείου.

Τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, ο επιδειξίας επιτέθηκε στην 20χρονη, στην περιοχή της πλατείας Ανδρούτσου. Αρχικά, έβγαλε σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα, όμως στη συνέχεια την άρπαξε από το μηρό και επιχείρησε να την γδύσει! Η τρομοκρατημένη κοπέλα έβαλε τις φωνές και ο δράστης το έβαλε στα πόδια. Οι άνδρες της Αστυνομίας σάρωσαν την περιοχή, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Πλέον, αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στις περιοχές όπου δρα.

Ο επιδειξίας περιγράφεται ως νεαρής ηλικίας, περίπου 25 χρόνων, έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες παρενοχλήσεις, κυρίως σε φοιτήτριες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This