Κορυδαλλός theater! Ο «σκηνοθέτης» Μπάμπης με εκλεκτή παρέα τους Λιγνάδη και Φιλιππίδη στο κελί

Must Read

Σε νέες περιπέτειες έχει μπει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολαϊν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αφού, λίγες εβδομάδες πριν καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, φέρεται ότι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο κελί του 34χρονου πιλότου στη Ζ1 πτέρυγα βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό των φυλακών.

Η συσκευή κατασχέθηκε, ενώ ο πιλότος κλήθηκε από το δικαστικό συμβούλιο των Φυλακών Κορυδαλλού για να εξηγήσει πώς βρέθηκε στην κατοχή του. Μάλιστα, πηγή αποκαλύπτει στην «Espresso» πως, όταν ρωτήθηκε για το κινητό τηλέφωνο, αποκρίθηκε πως ανήκει σε άλλον κρατούμενο.

«Πράγματι είχε γίνει έρευνα στον θάλαμο του Αναγνωστόπουλου και βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο συμβούλιο των φυλακών και δεν υπάρχει οριστική ποινή. Ο ίδιος, όμως, αρνείται ότι ήταν στην κατοχή του το κινητό» δήλωσε στην Espresso ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Στο μεταξύ, ο 34χρονος, που θα δικαστεί στις 8 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, άλλαξε και… συγκατοίκους στο κελί της φυλακής. Μάλιστα, εδώ και μερικές ημέρες κοιμάται «αγκαλιά» μαζί με δύο ακόμη κατηγορουμένους που συγκλόνισαν το πανελλήνιο την περασμένη χρονιά με τις σοκαριστικές πράξεις που τους αποδίδονται. Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, που είναι μόνιμος κάτοικος των Φυλακών Κορυδαλλού από την πρώτη ημέρα της προφυλάκισής του, μοιράζεται πλέον το ίδιο κελί με τους άλλοτε δημοφιλείς πρωταγωνιστές Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και με έναν ακόμη κρατούμενο.

Οι δύο ηθοποιοί, που κατηγορούνται για σειρά βιασμών, έχουν βρεθεί ως «επισκέπτες» στον Κορυδαλλό εν όψει των δικών τους, ενώ μέχρι πρότινος φιλοξενούνταν σε χώρο κοντά στο εκκλησάκι των φυλακών. Μάλιστα, πηγή αναφέρει στην «Espresso» ότι μετακινήθηκαν από εκεί εξαιτίας δύο Γεωργιανών κρατουμένων που κάνουν απεργία πείνας.

Σκοπός της μεταγωγής τους είναι να μπορούν με ευκολία να παρίστανται στις δίκες τους, καθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο την Παρασκευή 18 Απριλίου, ημέρα που θα εξελίσσεται στη διπλανή αίθουσα η τρίτη συνεδρίαση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη. Εκτός από τα φερόμενα ως θύματά του, στη δίκη του πρώτου αναμένεται να καταθέσουν και οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια, γεγονός που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This