Νίκος Κουρής για Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Την αγαπώ, να είναι καλά» – Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη απαντάει με αγωγή

Must Read

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Νίκου Κουρή είχε καταθέσει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ζητώντας να μη χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης» και να μην επικαλείται ότι είναι γιος του μουσικοσυνθέτη. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών όμως απέρριψε την αίτηση.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο  δημιουγός του Μikis Radio λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «αυτή η απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει όσα γράφει ο Μίκης στη διαθήκη του για μένα. Ο Μίκης δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας. Όταν κάποιος επισκεπτόταν τον Μίκη στο σπίτι του και τύχαινε να είμαι κι εγώ μπροστά, ο ίδιος με σύστηνε ως Νίκο Θεοδωράκη. Δεν έχουμε μιλήσει με τη Μαργαρίτα, δεν έτυχε να μιλήσουμε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε.

Επιθυμία του Μίκη ήταν ότι ήθελε να υπάρχει μία συνεργασία σε όλους τους τομείς, που αφορούν τη μουσική. Το αναφέρει και στη διαθήκη του και μάλιστα το επισημαίνει ειδικά στην οικογένεια. Οπότε πιστεύω ότι η απόφαση έρχεται να ενισχύσει τις επιθυμίες του Μίκη. Ο καθένας έχει χαράξει και έχει πάρει τον δρόμο του. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διεκδικήσω μερίδιο της περιουσίας. Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, θα έρθει η ώρα που θα έχουμε μονιάσει».

Ο Νίκος Κουρής μάλιστα έστειλε κι ένα μήνυμα στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη. «Την αγαπώ, να είναι καλά. Η Μαργαρίτα είναι καλός άνθρωπος κατά βάθος κι αν νιώσει αυτά που πρέπει, θα είναι μπροστά σε οποιονδήποτε πάει να με πειράξει»

Όσον αφορά όμως την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα, ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη Βασίλης Παναγιωτακόπουλος αποκάλυψε πώς εκδικάστηκαν τα μέτρα χωρίς να είναι εκείνοι παρόντες. Γι’ αυτό το λόγο η κόρη του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη θα κάνει αγωγή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This