«Η συνοδηγός μπορούσε να βγει από το τζιπ» λέει η σύζυγος του Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου

Η κατάθεσή της για την ηθοποιό που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού μέσα στο τζιπ

Must Read

Στις 28 Μαρτίου αναμένεται η συνέχεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά από διακοπή που ζήτησαν οι δικηγόροι του επικαλούμενοι την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του προφυλακισμένου ηθοποιού.

Την ίδια ώρα, κι ενώ όλοι αναμένουν την παρουσία του γνωστού ηθοποιού στο δικαστήριο, η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε την συγκλονιστική κατάθεση της ηθοποιού που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού μέσα στο τζιπ του Πέτρου Φιλιππίδη το 2014, ενώ είχε προσφερθεί να την επιστρέψει στο σπίτι.

«Πάρ’ τον στο στόμα»

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. «Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια»! Γέλαγε και χαϊδευόταν! «Τα αρχ…α θα μου κλα…ν τα κανάλια»

Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το πανελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. «Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα». Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. «Άντε γα…ου που θες και ρόλο»!», αναφέρει στην κατάθεσή της.

Σύζυγος Φιλιππίδη «Τα καθίσματα του τζιπ, ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα»

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και η κατάθεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου, η οποία στέκεται στο πλευρό του ηθοποιού και τον στηρίζει.

Καταθέτοντας για την γυναίκα που κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού, η ίδια υποστήριξε: «Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω πως δεν την γνωρίζω. Θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ, ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα» αναφέρει στην κατάθεσή της.

Μάλιστα η Ελπίδα Νίνου υποστήριξε ότι το θύμα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και να βγει έξω: «Όταν δε, κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό. Δε μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα απ’ έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε, του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού» ανέφερε στην κατάθεσή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This