Νέα πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για τη στήριξη του ανθρωπιστικού έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ουκρανία

Must Read

Ο ΟΠΑΠ επεκτείνει τη στήριξή του προς το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προχωρώντας σε νέα δωρεά, σε είδος, προς τον ελληνικό σύλλογο του διεθνούς οργανισμού, με γνώμονα τη στήριξη των πληγέντων στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί πρωτοβουλία συγκέντρωσης και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης, που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση της τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η νέα πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ ανταποκρίνεται στο διευρυμένο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ πραγματοποιείται με την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων και των συνεργατών του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Η συνεισφορά του ΟΠΑΠ και των ανθρώπων του θα ενισχύσει άμεσα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει ο Ουκρανικός Ερυθρός Σταυρός, ώστε να βοηθήσει τους πληγέντες σε όλη τη χώρα, οι οποίοι στερούνται τροφίμων, βασικών ειδών, φαρμάκων και υγειονομικών υλικών, σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Ο ΟΠΑΠ προσκαλεί όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης να επισκεφθούν τα σημεία συγκέντρωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στην Αθήνα και στα κατά τόπους περιφερειακά τμήματά του.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ανθρωπιστικές δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ουκρανία είναι διαθέσιμες εδώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This