Στα «δίχτυα» της ΕΛΑΣ εγκληματική οργάνωση trafficking με θύμα αλλοδαπή γυναίκα

Must Read

Στα ίχνη εγκληματικής οργάνωσης trafficking, που εκμεταλλευόταν μία αλλοδαπή γυναίκα, έφτασε η Ασφάλειας Αττικής, περνώντας χειροπέδες σε τρία άτομα, δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 23 ετών και μία 22χρονη γυναίκα.

Στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, συνελήφθησαν τα τρία μέλη στο κέντρο της Αθήνας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης, εμπορίας ανθρώπων, παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η αρχή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Μετανάστευσης.

Την εξαπάτησαν, την έφεραν στη χώρα και την πήγαν με τη βία σε οίκο ανοχής

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛΑΣ, η 22χρονη εκμεταλλευόταν την ευάλωτη θέση της αλλοδαπής και υποσχόταν μεγάλα χρηματικά ποσά για εργασία στη χώρα, απέκτησε τη συναίνεσή της με αποτέλεσμα στις αρχές Φεβρουαρίου να φτάσει μαζί με το ανήλικο παιδί της στην Αθήνα, συνοδευόμενη από την κατηγορούμενη.

Μόλις έφτασε, η σπείρα παρακράτησε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την έβαλε να μείνει μαζί με το παιδί της στο διαμέρισμά της, για να επιτηρεί τις κινήσεις της. Έκτοτε και σε καθημερινή βάση, με συνεχείς απειλές ακόμα και χρήση σωματικής βίας, την μετέφεραν σε οίκο ανοχής στο κέντρο της πόλης, προβαίνοντας στην εκμετάλλευσή της.

Ωστόσο, η Ασφάλεια Αττικής έφτασε στα ίχνη της σπείρας, συνέλαβε τα μέλη της και απελευθέρωσε την αλλοδαπή και το παιδί της. Στην αλλοδαπή -θύμα εμπορίας ανθρώπων- καθώς και στο ανήλικο τέκνο της παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This