Με μαύρο κεφάλι ζωγράφιζε τη μάνα της η Τζωρτζίνα – «Παμφάγο τερατούργημα η Πισπιρίγκου» λέει παιδοψυχολόγος

Οι ζωγραφιές του παιδιού είχαν «μιλήσει»

Must Read

Η 9χρονη Τζωρτζίνα φοβόταν πολύ. Και αυτό το αίσθημα τρόμου φαίνεται ότι το 9χρονο κοριτσάκι το οποίο είδε τα αδερφάκια του να πεθαίνουν, φαίνεται ότι προσπαθούσε να το εκφράσει μέσα από τις ζωγραφιές του. Την ώρα που οι αρχές αναμένουν την ομολογία της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία συνελήφθη για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, παιδοψυχολόγοι μιλούν για την ψυχοσύνθεση του μικρού κοριτσιού το οποίο σύμφωνα με όσα εξετάζουν οι αρχές, δεν αποκλείεται να δέχτηκε 9 δολοφονικές επιθέσεις έως ότου η μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου καταφέρει τον σκοπό της. Να την σκοτώσει με ουσία που χρησιμοποιείται στα ζώα.

Η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή η οποία είχε μιλήσει για τα συμπεράσματα της, αφού μελέτησε τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας, είχε διαπιστώσει τα αισθήματα φόβου που έκρυβε μέσα της.

«Ενα παιδί που απομακρύνεται από αυτό που ζει γιατί δεν το αντέχει. Ζωγράφισε δέντρο – κρεμάλα πάνω από παιδί που κάνει κούνια, δήθεν χαμογελαστό. Και μαύρισε ολόκληρο το κεφάλι ζωγραφίζοντας την μάνα», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Μέσα στην καρδιά της ίδιας ζωγραφιάς, βρίσκεται ένα πουλί- άγγελος» ανέφερε εξηγώντας ότι πρόκειται για την 6 μηνών Ίριδα. «Κατάλαβα ότι η Τζωρτζίνα είχε δει τον θάνατο της Ίριδας».

Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στις ενοχλήσεις που δέχτηκε από την ίδια τη μητέρα όταν προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στην οποία προειδοποίησε ότι οι ζωγραφιές της 9χρονης δείχνουν «φόβο, κυριαρχία και θάνατο».

Αναλυτικά η ανάρτηση της

«ΠΑΜΦΑΓΟ ΤΕΡΑΣ! ΑΓΕΝΕΣΙΑ ΣΠΛΑΧΝΩΝ! Το ξέρω αυτό το βλέμμα! Ούτε η Μήδεια το φτάνει! Ποιο μυθιστόρημα να σε χωρέσει πια, ποιο θρίλερ!; Δεν είσαι μάνα, είσαι τέρας, το ξέρω αυτό το βλέμμα! Κοιτάς το θήραμα, όχι το παιδί. Ψάχνεις τροφή για το άδειο σου εγώ, σκοτώνεις για να φας. ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ Ω ΣΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΣΜΗ ΕΧΕΙΣ! Το ξέρω αυτό το βλέμμα!

Ξεγελάς τους πάντες, είσαι φτιαγμένη από ψέμα, χαλασμένη για πάντα. Το ξέρω αυτό το βλέμμα, το επιτηδευμένο σου “τίποτα” που πείθει τους αδαείς, τους απαίδευτους και τους λίγους. Το ξέρω αυτό το βλέμμα γιατί μέσα του κρύβεις τη φρίκη του αδιανόητου, εκεί που σέρνεσαι, εκεί κρατάς πύλες σκότους και στο τέλος υποτιμάς την αλήθεια. Χρησιμοποίησες τη ζωή άλλων για να επιβεβαιώσεις το θάνατό σου! Άψυχη, ξέρω τί είσαι, είσαι ακόμα ένα καρφί πάνω στο σταυρό, είσαι το πύον στην πληγή αλλά δεν είσαι το αίμα μέσα της.

Αίμα είναι αυτά τα τρία πλάσματα που σε εμπιστεύθηκαν, σου παρέδωσαν τη ζωή τους και συ την εκμηδένισες! Για να πάρεις τί; Προσοχή; Αξία; Συμπόνοια; Άντρα; Πώς; Σκοτώνοντας τα παιδιά σου; Αλλά να ξέρεις… ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα παιδιά αίμα από το αίμα ΜΟΥ, όχι το δικό σου. Γιατί στις δικές σου φλέβες δεν κυλά αίμα παρά μόνο δηλητήριο. Αλλά εγώ ξέρω τη διαφορά. Και τώρα, εκεί που βρέθηκαν αυτά τα αγγελούδια, από εκεί θα ξέρω πως ζουν για πάντα μακριά σου. Γιατί εσύ είσαι ήδη πεθαμένη. Παμφάγο τερατούργημα, χαμόγελο του θανάτου. Το ξέρω αυτό το βλέμμα. Μην αυταπατάσαι!

Ούτε άρρωστη είσαι! Είσαι δράκος ταριχευμένος που περιφέρεται σαν φάντασμα στις παιδικές χαρές αρπάζοντας λεία. Σύνδρομο η όχι, δεν με απασχολεί! Τέρμα τα συγχωροχάρτια της ψυχιατρικής! Η ανθρωποφαγία δεν είναι νόσημα, δεν συγχωρείται, δεν παραβλέπεται, δεν εξηγείται! Μερικά πράγματα δεν ανήκουν σε νοσηρή ανθρώπινη φύση επειδή απλώς δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση! Παμφάγο τέρας, σού έρχομαι μαζί με όλη την κοινωνία. Που θα ζήσεις πια, πού θα σταθείς;» είχε γράψει η παιδοψυχολόγος λίγο πριν τη σύλληψη της μητέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This