Ο σχολικός… βίος της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Είχε ξεμαλλιάσει συμμαθήτριά της για ένα αγόρι»

«Δημιουργούσε θέματα για να της δώσουμε σημασία», λέει συμμαθήτριά της

Must Read

Οι μαρτυρίες για τις προβληματικές συμπεριφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου στο παρελθόν, έχουν αρχίσει να λαμβάνουν τη μορφή… χιονοστιβάδας από τη στιγμή που πήρε δημοσιότητα ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της και ειδικά από τη στιγμή που η 33χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

Βέβαια, τώρα όλα αυτά δεν έχουν και καμία σημασία, μιας και το κακό έχει ήδη γίνει και απλώς προστίθενται στην αντίληψη που υπήρξε εξαρχής ότι πολλά και πολλοί δεν λειτούργησαν όπως θα έπρεπε σε αυτή την υπόθεση.

Μιλώντας στο Mega, μια συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε πως από το σχολείο ήδη εμφάνιζε προβλήματα συμπεριφοράς και πως συνεχώς δημιουργούσε θέματα.

«Τη Ρούλα την γνώρισα στο σχολείο. Στα μαθήματα δεν ήταν καθόλου καλή, δεν διάβαζε και ερχόταν σχεδόν πάντα ατημέλητη στο σχολείο … Ήταν ένα κορίτσι έντονο, θορυβώδες… δηλαδή τη θυμάμαι πάντα να δημιουργεί θέματα για να της δώσουμε σημασία. Φίλους, φίλες δεν είχε, γιατί τσακώνονταν με τα κορίτσια. Συνήθιζε να μας κατηγορεί ότι φλερτάρουμε με το, κατά καιρούς, αγόρι της, που όμως δεν είχε σχέση. Πίστευε η ίδια από μόνη της ότι είχε αγόρι και μας κατηγορούσε αν κοιτούσαμε ή μιλούσαμε με τα αγόρια που την ενδιέφεραν», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Και περιέγραψε μάλιστα και ένα ενδεικτικό περιστατικό: «Μάλιστα μια φορά είχε ξεμαλλιάσει μια συμμαθήτρια, στο σημείο που ήταν οι βρύσες και ήταν κάπως πιο απόμερο, με δικαιολογία πάλι ένα αγόρι. Άλλη φορά προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε για να μας τραβήξει την προσοχή και να ασχοληθούμε μαζί της».

Μια κουβέντα είχε να πει η συμμαθήτρια και για την οικογένεια της 33χρονης: «Παγώσαμε όλοι στο άκουσμα της είδησης για τα παιδιά της, αν και με όσους συμμαθητές μου κράτησα επαφή από την Πάτρα, μου λέγανε ότι γενικά, ότι σαν οικογένεια λέγανε στη γειτονιά, ότι ήταν προβληματική».

Το χρονικό της υπόθεσης της Πάτρας

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This