Ολοκληρώθηκε η απολογία της Πισπιρίγκου – Αρνήθηκε ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα

Αναμένεται η απόφαση ανακριτή-εισαγγελέα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Must Read

Επί 5 ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, απολογούνταν ενώπιων της ανακρίτριας.

Η 33χρονη η οποία φέρεται να χορήγησε μεγάλη δόση κεταμίνης στο παιδί της, η οποία προκάλεσε τον θάνατό του μέσα στο νοσοκομείο, δέχτηκε σωρεία ερωτήσεων από την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Νωρίτερα, η ίδια είχε καταθέσει απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο αρνείται την κατηγορία, ενώ μάλιστα έριχνε τις ευθύνες στους γιατρούς τους νοσοκομείου, υποστηρίζοντας ότι εκείνοι χορήγησαν στο παιδί της την επικίνδυνη ουσία.

Αυτή την ώρα η 33 χρονη βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, ο οποίος μαζί με την ανακρίτρια θα αποφασίσουν εάν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερη.

Τι υποστήριξε στο απολογητικό υπόμνημα

Η 33χρονη έφτασε στα δικαστήρια με πρωτοφανή ισχυρή αστυνομική συνοδεία και αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο.

https://youtu.be/-TLJdmx0K5I

Ο βασικός ισχυρισμός της προκειμένου να στηρίξει το επιχείρημα που προβάλλει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών, έχει να κάνει με την ώρα.  

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14:30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15:10. Η κατηγορούμενη υποστηρίζει πως εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Επίσης η κατηγορούμενη φέρεται ότι ενώπιον της ανακρίτριας πρόβαλλε το εξής ερώτημα: Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει κεταμίνη στο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται όχι μόνο στην κτηνιατρική αλλά και την παιδοχειρουργική.

Απάντηση από τον διοικητή του Παίδων

Απάντηση στους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για ιατρικό λάθος που επέφερε θάνατο στο παιδί, έδωσε με ανακοίνωσή του ο διοικητής των νοσοκομείων Παίδων, Μανώλης Παπασάββας.

Σε δήλωσή του ο κ. Παπασάββας διευκρίνισε: «Ουδέποτε χορηγήθηκε από τους γιατρούς μας η ουσία κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Οι γιατροί μας δεν είχαν καμία σχέση, καθώς δεν χορήγησαν την ουσία σε οποιαδήποτε μορφή».

Αποκάλυψη: Αναζητούσε στο διαδίκτυο «ουσίες που σκοτώνουν»

Διαδικτυακές αναζητήσεις που θα αποτελέσουν αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα της 33χρονης μητέρας τις επόμενες ημέρες, ωστόσο μέσω προσωρινής άρσης απορρήτου και όπως φαίνεται έχουν βρει πολύ σημαντικό υλικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η 33χρονη κατηγορούμενη αναζητούσε στη Google «ουσίες που σκοτώνουν».

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από άρση απορρήτου για αναζητήσεις στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό ακόμα από ποιες συσκευές έχει γίνει η αναζήτηση, ούτε και ποιο ήταν το χρονικό διάστημα που έγιναν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανάμεσα στις ουσίες που αναζήτησε η μητέρα και ανακάλυψε ότι επιφέρουν τον θάνατο, είναι και η ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This