«Ψόφα», «βρωμιάρα»! – Στην Ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου – Άγρια γιούχα και προσπάθεια προπηλακισμού

Με κουκούλα, μάσκα, χειροπέδες και σκυμμένο κεφάλι, αλλά ξανά με έντονο βλέμμα, οδηγήθηκε η 33χρονη στην Ευελπίδων

Must Read

Στο κτήριο 9 της Ευελπίδων μεταφέρθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να απολογηθεί στην 18η τακτική Ανακρίτρια για την σε βάρος της κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια φορώντας ξανά κουκούλα, μάσκα και χειροπέδες και κρατούσε σκυμμένο το κεφάλι της, αλλά παρόλα αυτά, φάνηκε το έντονο βλέμμα της που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια και τις προηγούμενες ημέρες.

Άγρια γιούχα και προσπάθεια προπηλακισμού

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, Όθωνα Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνο Ζάρδα, η 33χρονη αναχώρησε από τη ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε στα δικαστήρια, όπου την περίμεναν εκτός από πολλοί δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου, που την αποδοκίμασε.

Οι συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια φώναζαν: «Φόνισσα», «βρωμιάρα», «που@@@@α», «κ@ργι@λ@», «ψόφα», «θάνατος», «έχεις σκοτώσει και τα άλλα παιδιά; Γιατί;», .

Λίγο πριν μπει στο κτήριο που βρίσκεται το γραφείο της Ανακρίτριας, κάποιοι κινήθηκαν εναντίον της με σκοπό να την προπηλακίσουν. Στο περιστατικό παρενέβησαν άμεσα άνδρες των ΜΑΤ και έληξε το περιστατικό.

70 μαρτυρικές καταθέσεις

Η ίδια αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες, καθώς υποστηρίζει ότι είναι το δικό της χέρι που έδρασε για να τερματιστεί η ζωή της Τζωρτζίνας. Η 33χρονη φαίνεται να αποδίδει τον θάνατο της εννιάχρονης σε ενδεχόμενη εμπλοκή άλλων ατόμων, αλλά και σε «λάθος χειρισμούς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», η δικογραφία του έχει σχηματιστεί εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στηρίζεται, εκτός από αδιάσειστα επιστημονικά δεδομένα και σε 70 σημαντικές μαρτυρικές καταθέσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της 33χρονης, Ανακρίτρια και Εισαγγελέας θα ανακοινώσουν την απόφασή τους, δηλαδή αν θα κριθεί προσωρινά κρατούμενη ή θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

https://youtu.be/-TLJdmx0K5I

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This