«Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα… Τα παιδιά όλων μας» – Μηνύματα και ροζ μπαλόνια στην οικία Δασκαλάκη

«...αυτά τα χέρια θα γίνουν θηλιά στο λαιμό σου...»

Must Read

Λουλούδια, σημειώματα με μηνύματα θλίψης και οργής, κεράκια και ροζ μπαλόνια βλέπει κανείς στην εξώπορτα του σπιτιού στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου διέμεναν τα τρία αδικοχαμένα κορίτσια του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και άλλος κόσμος που περνά από το σημείο στέκεται και κοιτά τα όσα υπάρχουν στην πόρτα και αφήνει ό,τι νομίζει καλύτερο, ως μήνυμα για την υπόθεση-θρίλερ, στην οποία μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις Αρχές και η έρευνα για τις συνθήκες και αιτίες θανάτου των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

«Καλός Παράδεισος», «Τζωρτζίνα. Αυτά τα χέρια που κατέστησες αγκυλωμένα σε ένα κοριτσάκι, αυτά τα χέρια θα γίνουν θηλιά στο λαιμό σου!!! Δικαίωση! Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα. Τα παιδιά όλων μας», γράφουν κάποια από τα σημειώματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This