Σάλος! Ο Άδωνις σύγκρινε τα σούπερ μάρκετ που αισχροκερδούν με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι άλλο θα ακούσουμε από το στόμα του;

Must Read

Με νύχια και με δόντια, αλλά και με άστοχες συγκρίσεις προσπαθεί να υπερασπιστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης την «πλάτη» που εξακολουθεί να βάζει σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ο οποίος αρνείται πεισματικά να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα της αλυσίδας στην οποία επιβλήθηκε μεγάλο πρόστιμο επειδή πιάστηκε να αισχροκερδεί, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε έναν εξωφρενικό παραλληλισμό.

Σύμφωνα με τον Άδωνι, όσοι καταναλωτές ζητούν να μάθουν ποια μεγάλη αλυσίδα «έκλεβε» τους καταναλωτές, είναι σαν τους εξαγριωμένους πολίτες που συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου για την λιντσάρει!

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε γιατί δίνονταν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των επιχειρήσεων που παραβίασαν τα μέτρα για τον Covid-19, υποστήριξε ότι αυτό προβλεπόταν από το νόμο, επειδή η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτων συνθηκών. Ο νόμος, όπως είπε, δεν επιτρέπει να γίνει γνωστό το όνομα της αλυσίδας, ενώ πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα είναι κράτους δικαίου».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι 51 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,  ζητούν με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Οικονομικών να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία των εταιριών που «πιάστηκαν» να παραβατούν μετά από ελέγχους για αισχροκέρδεια.

Δείτε επίσης: Η Lidl «έφαγε» το τεράστιο πρόστιμο – Θύελλα για τον Άδωνι που πήγε να παραστήσει τον… λαϊκό ήρωα

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This