Ρούλα Πισπιρίγκου: Άλλαξε ταυτότητα τρεις ημέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ερωτήματα για το αν βγήκε τελικά η κατηγορούμενη από το νοσοκομείο

Must Read

Τρείς ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου άλλαξε ταυτότητα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται οι οικείοι της, σύμφωνα με τους οποίους, η 33χρονη δε βγήκε καθόλου από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εξέδωσε νέα ταυτότητα στις 18 Ιανουρίου, λόγω απώλειας της παλιάς.

Πρόκειται για τις μέρες, που η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο και οι συγγενείς της 33χρονης μέχρι και σήμερα ισχυρίζονται ότι δεν βγήκε καθόλου έξω από αυτό. Αν ισχύει η είδηση για την έκδοση νέας ταυτότητας, αυτό αυτόματα σημαίνει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου χρειάστηκε να βγει από το νοσοκομείο τουλάχιστον μια φορά, όπως ανέφεραν στην εκπομπή.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This