Η Ρούλα απαντά στα «πυρά» του Μάνου: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα»

«Μέχρι χθες, έλεγε άλλα»!

Must Read

Τη δική της απάντηση έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη και στα όσα δήλωσε εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου είχε βρεθεί νωρίς το μεσημέρι για δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, προς υποστήριξη της κατηγορίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση της πρωτότοκης κόρης τους Τζωρτζίνας, που αποδίδεται στην προφυλακισμένη 33χρονη.

Αν και βρίσκεται σε απομόνωση στις φυλακές Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αντέδρασε στα όσα είπε ο εν διαστάσει σύζυγός της, με τον οποίο φαίνεται να ξεκινά «ανελέητος» πόλεμος!

«Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτε άλλο. Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες, έλεγε άλλα», ήταν το μήνυμα της 33χρονης για την αλλαγή στάσης του 30χρονου, που μεταφέρθηκε στην εκπομπή μέσα από το κελί της.

«Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»

Νωρίτερα, εξερχόμενος από το κτήριο των δικαστηρίων, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει: «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά … Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»!

Όπως είπε ακόμα, είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές για την υπόθεση των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας, για τους οποίους έχει ξεκινήσει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, επισημαίνοντας: «Μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δείξει καμία εγκληματική ενέργεια και με αυτά πορευόμασταν».

Ξεκαθάρισε επίσης, πως για την Τζωρτζίνα δεν ισχύουν τα όσα έχουν κυκλοφορήσει περί κακοποίησης.

Ρωτήθηκε και για την έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς τους στην Πάτρα: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την έρευνα», σχολίασε λακωνικά.

Για την αίτηση διαζυγίου που υποστηρίζει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι θα κατατεθεί, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε: «Δεν μας ενδιαφέρει το αίτημα διαζυγίου, μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This