«Σύννεφο» οι… απιστίες! Τι ζητούσε επίμονα να μάθει η Ρούλα από την Αγγελική Νικολούλη

Πίεζε την Αγγελική Νικολούλη να της δώσει στοιχεία για την ερωμένη του Μάνου!

Must Read

Υπέρ της εκδοχής ότι πλήρωσαν με τις ζωές τους τη συναισθηματική ανωριμότητα των γονιών τους τα τρία αγγελούδια της Πάτρας, των οποίων ο πρόωρος και άδικος χαμός προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση, συνηγορεί μια πληροφορία που, εκτός από τον Μάνο Δασκαλάκη, θέλει και τη σύγχρονη «Μήδεια» Ρούλα Πισπιρίγκου να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση!

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Ιριδα να βρέθηκε νεκρή μέσα στην κούνια της και αργότερα την 9χρονη Τζωρτζίνα να μπήκε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς λίγο αφότου ο 30χρονος έμαθε για την απιστία της συζύγου του και της ανακοίνωσε την πρόθεσή του να πάρει διαζύγιο.

Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

Οπως είπε αρχικά η δημοσιογράφος της εκπομπής «Το Πρωινό» Κέλλυ Χεινοπώρου, ο λόγος που ο Πατρινός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής είχε φύγει από το σπίτι του στην οδό Μπιζανίου λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της έξι μηνών Ιριδας ήταν η εξωσυζυγική σχέση της προφυλακισμένης -πλέον- 33χρονης: «Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ιριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, τη ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση. Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ιριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για δυο τρεις ημέρες και ξαναφεύγει».

Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, στις 5 με 7 Απριλίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι και πήγε σε ξενοδοχείο, όπου απείλησε ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της: «Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς, ενώ στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο» κατέληξε η ρεπόρτερ.

Πισπιρίγκου Δασκαλάκης

Πίεζε τη Νικολούλη

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι ερχόταν συχνά σε σύγκρουση εξαιτίας των εξωσυζυγικών σχέσεων που φέρεται ότι διατηρούσε ο Μάνος Δασκαλάκης. Μάλιστα, προτού συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφωνούσε στην Αγγελική Νικολούλη και της ζητούσε φορτικά να ψάξει να βρει τα στοιχεία της ερωμένης του εν διαστάσει συζύγου της στην Αθήνα, για να μάθει αν είναι έγκυος, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος. Για πρώτη φορά, όμως, ακούστηκε χθες η πληροφορία ότι και η 33χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This