Ξεσπά ο πατέρας των παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια: «Της έδινα 4 χιλιάρικα το μήνα»

Ο ναυτικός πατέρας των ανήλικων παιδιών λέει ότι έστελνε χρήματα αλλά η μητέρα τα έδινε στον σύντροφό της για να πάρει ναρκωτικά

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι 3 παιδάκια ηλικίας 2, 4 και 9 ετών βρέθηκαν να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες σε ένα διαμέρισμα γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια, στον Άγιο Παντελεήμονα, με την μητέρα τους να βάζει να ζητιανεύουν!

Μετά από καταγγελίες που δέχτηκε το Χαμόγελο του Παιδιού, τα παιδιά τα οποία είχαν πληγές στο σώμα τους, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων ενώ η 30χρονη μητέρα και ο σύντροφός της συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. 

Οι εικόνες μέσα από το σπίτι όπου ζούσαν τα αδερφάκια προκαλούν αποτροπιασμό και οργή. 

https://www.youtube.com/watch?v=uW98Y4JCbf0

Ο πατέρας των δύο μικρότερων παιδιών, ο οποίος εργάζεται ως ναυτικός ξεσπά, αναφέροντας ότι έδινε μεγάλο χρηματικό ποσό για τα παιδιά, ωστόσο όπως λέει, φαίνεται ότι η πρώην σύζυγός του τα έδινε στον σύντροφό της για να αγοράζει ναρκωτικά.

«Τα είχε πεινασμένα τα παιδιά. Τα κακοποιούσαν σίγουρα. Είχα 4 καταγγελίες ότι έβαζε τα παιδιά σε μία εκκλησία στο Μοναστηράκι και ζητιάνευαν και αυτή πωλούσε εικόνες μου είπαν. Της είχα δώσει ένα χιλιάρικο, χαρτζιλίκι για τα παιδιά γιατί τα άλλα έξοδα τα πλήρωνα εγώ. Έδινα 4 χιλιάρικα το μήνα αλλά της τα έπαιρνε αυτός, ο νταβατζής, και τα έτρωγε στα ναρκωτικά. Πήγαινα σπίτι να τα δω και αυτή έπαιρνε τον άλλον τηλέφωνο και του έλεγε έλα να τον δείρεις» δήλωσε στο protothema.gr.

Μάλιστα, ο ίδιος περιγράφει ότι σοκαρίστηκε όταν είδε το σπίτι στο οποίο έμεναν τα παιδιά: «Όταν μια κοπέλα που είχε πάει στο σπίτι τρόφιμα μου έδειξε το βίντεο που έδειχνε ένα μαύρο πράγμα, γεμάτο κατσαρίδες λιποθύμησα κατευθείαν. Μόνο σε ναζιστικά στρατόπεδα είχα ξαναδεί τέτοιες εικόνες. Φρικιαστικό θέαμα. Το ταβάνι ήταν ένα μαύρο πράγμα από κατσαρίδες, το ίδιο και τα κρεβάτια. Και ποντίκια είχε μέσα. Είχα βάλει ανθρώπους από την πολυκατοικία να μαθαίνουν πως ζουν τα παιδιά και μου έλεγαν βρώμα και δυσωδία» πρόσθεσε και σημείωσε ότι ο σύντροφος της πρώην γυναίκας του ήταν βίαιος και ότι φοβόταν ότι θα τον σκότωνε.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ζητά την επιμέλεια των παιδιών του. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This