Μάνος Δασκαλάκης: Μετά το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας δήλωνε συμμετοχή σε ό,τι τηλεοπτικό σόου κυκλοφορούσε

Δεν ήταν μόνο το X-Factor: Είχε δηλώσει συμμετοχή στο Voice και το Survivor!

Must Read

«Ο άνθρωπος κυνηγούσε την τύχη του, προσπαθούσε να γίνει διάσημος. Του αρέσει η διασημότητα, η τηλεόραση και προσπαθούσε να πιάσει την καλή που λέμε», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζοντας την αποκάλυψη της εκπομπής «το Πρωινό» για τον Μάνο Δασκαλάκη (τον οποίο χαρακτήρισε και «άφωνο»), ότι ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, είχε δηλώσει συμμετοχή στο περσινό Voice (με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό) και στο φετινό Survivor!

Δείτε σχετικά: Ο Μάνος Δασκαλάκης πήγε στο X-Factor λίγο πριν πεθάνει το τελευταίο του παιδί

Ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής ανέφερε: «Δεν τον πήραν, δεν πέρασε καν από τα bootcamps. Όμως είχε δηλώσει συμμετοχή γιατί κυνηγούσε το όνειρό του», για να σχολιάσει η Φαίη Σκορδά, ότι έγινε σε μια περίοδο που είχε χάσει τα δύο πρώτα παιδιά του, τη Μαλένα και την Ίριδα και το τρίτο, η Τζωρτζίνα ήταν ακόμα ζωντανή, αλλά τετραπληγική.

https://youtu.be/Z0nE06wPlus

Και επανήλθε ο Γιώργος Λιάγκας, αναφέροντας και το Survivor: «Ζηλεύω τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη μετά το χαμό του πιο προσφιλούς τους προσώπου, του παιδιού τους, να κυνηγούν το όνειρό τους. Μακάρι να βρίσκουν κι άλλοι τέτοια δύναμη. Να έχεις χάσει τα παιδιά σου κι εσύ να δηλώνεις συμμετοχή στο Voice. Φέτος λοιπόν, αποκαλύπτουμε για πρώτο φορά, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε συμμετοχή για το Survivor. Τι άλλο θες; Πέρσι Voice φέτος Survivor».

Σχολιάζοντας το θέμα με τον δικό του τρόπο ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ούτε ποινικά κολάσιμο είναι, ούτε ηθικά, δεν τον κατηγορώ …  Μπράβο του, έχει χάσει δύο παιδιά … Στο Survivor αν είσαι τέλειο παίκτης υπάρχει πιθανότητα να μείνεις κανένα εξάμηνο. Και ρωτάω εγώ τώρα, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται (σ.σ. Τζωρτζίνα) κι εσύ θες να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό συ πραγματικότητα;»

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This