«Βόμβες» Μπαλάσκα για το πρόσωπο που θα συλληφθεί μετά τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ποιος θα ακολουθήσει τη Ρούλα πίσω από τα κάγκελα;

Must Read

Καταιγισμός «διαρροών» και πληροφοριών που για νέα σύλληψη στην υπόθεση της Πάτρας επικρατεί τις τελευταίες ώρες, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν τον θάνατο στις τρεις αδελφούλες, Μαλένα, Τζωρτζίνα και Ίριδα.

Την 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει στη φυλακή και άλλο ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρου Μπαλάσκα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», η νέα σύλληψη που ενδέχεται να πραγματοποιηθεί πριν το Πάσχα, θα αφορά την την κατηγορία της… συνέργειας!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας, σημειώνοντας ότι έχει λάβει πληροφορία για ένταλμα σύλληψης τις επόμενες ημέρες, ρώτησε τον Σταύρο Μπαλάσκα εάν μπορεί να το επιβεβεαιώσει.

«Ναι, και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά. Μην ξεχνάτε ότι οι έρευνες άρχισαν από το πολύ στενό περιβάλλον. Το πολύ στενό περιβάλλον, δηλαδή το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον που περικλείονται όλοι, ακόμα και αυτοί που κάνουν σήμερα δηλώσεις» δήλωσε όλο νόημα και πρόσθεσε: «Και εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι να είχαν μια άλλη σχέση, οι οποίοι όμως να έπαιξαν ρόλο σε μαρτυρίες και πράξεις, οι οποίες βοηθούν την κατηγορία. Με την κατηγορία ενδεχομένως της συνέργειας».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ανέφερε σε σχόλιό του τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας, την οποία όπως είπε την ρώτησε εάν φοβάται ότι θα συλληφθεί. Σε απάντησή του ο Μπαλάσκας, ανέφερε: «Αυτή η κυρία, η 25χρονη, η αδερφή της Ρούλας, μας έχει δηλώσει ότι “η μόνη ανάμειξή μου ήταν ότι βρήκα το βρέφος νεκρό”».

Ρούλα Δήμητρα

Στη συνέχεια το πάνελ της εκπομπής αναφέρθηκε στις αντιφάσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου για την ώρα θανάτου του μωρού, με τον Μπαλάσκα να απαντάει με ύφος βεβαιότητας: «Όπως έκανε ένας παλιός ήρωας της Φίνος Φιλμ, τα στοιχεία, άμα μιλήσουν τα στοιχεία…».

Δείτε τις δήλωσε για τις έρευνες στα κινητά της Ρούλας:

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This