Ρούλα Πισπιρίγκου σε Μάνο Δασκαλάκη: Έλα στη φυλακή να με ρωτήσεις αν τα σκότωσα

Συνεχίζει να μιλάει μέσα από τη φυλακή η κατηγορούμενη

Must Read

Για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη και για τις φήμες σχετικά με την εξωσυζυγική της σχέση, μίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή. 

Η κατηγορούμενη μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και ζήτησε να μεταφερθούν τα λόγια της στη εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ζήτησε να μεταφέρουμε ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός που έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως είχε πει και η ίδια. “Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις“. Αυτό που τόνισε είναι ο Μάνος, αν θέλει μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια να τη δει κατά πρόσωπο και να τη ρωτήσει αν εκείνη σκότωσε τα παιδιά της. “Εγώ δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή 3ο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου”, είπε χαρακτηριστικά» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Είχα βρεθεί με άλλον άνδρα αλλά είχαμε χωρίσει

Όσο για την εξωσυζυγική σχέση, είπε: «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και το τονίζω. Έχω μηνύματα από τον ίδιο τον Μάνο που μου λέει ότι ελπίζει να βρω καλύτερο άνθρωπο από εκείνον».

Τέλος ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου του είπε: «Όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα, εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα και να συζύσει με γυναίκα που γνώριζε από παλαιότερα χρόνια. “Εγώ του ζήτησα να φύγει γιατί δεν ήθελα να είμαστε μαζί”».

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This