Υπόθεση Πάτρας: Αυτά τα βίντεο βρήκαν οι Αρχές στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Προς αναζήτηση του... δρόμου της κεταμίνης

Must Read

Μετά την ανάσυρση του αγαπημένου ηλεκτρονικού μέσου της 9χρονης, από τον ίδιο της τον τάφο, ήρθαν και οι απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα των Αρχών για το αν τελικά κρύβει κάτι το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, και αν για αυτόν τον λόγο αποφάσισε η Ρούλα Πισπιρίγκου να το βάλει μέσα στο φέρετρο της κόρης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- το τάμπλετ δεν φαίνεται να έδειξε κάποιο στοιχείο για τη «διαδρομή» της κεταμίνης, την οποία φέρεται ότι χρησιμοποίησε για τη δολοφονία της 9χρονης η ίδια της η μητέρα, σύμφωνα με όσα κατηγορείται!

Οι Αρχές δεν εντόπισαν κάποιο συγκλονιστικό εύρημα. Εντόπισαν μόλις τρία βίντεο. Ένα βίντεο με την Πέππα το γουρουνάκι, ένα βίντεο από τη δημοφιλή σειρά του Mega Παραπέντε και ένα βίντεο του Μάρκου Σεφερλή. Παράλληλα, βρέθηκε και μία διεύθυνση email που δεν φαίνεται να έχει σχέση με την υπόθεση της κεταμίνης. Υπάρχει το ενδεχόμενο, η Ρούλα Πισπιρίγκου να την προμηθεύτηκε χέρι – χέρι, καθώς γνώριζε πως θα αφήσει ηλεκτρονικά ίχνη και δεν ήθελε να το διακινδυνέψει. 

Διαβάστε ακόμα:

Θάνατος τριών κοριτσιών: Οι γονείς του Μάνου μιλούν για πρώτη φορά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This