Σοβαρότατη αποκάλυψη για τους τριπλά εμβολιασμένος που έχουν χάσει τη ζωή τους

Τι αναφέρει έγγραφο του ΕΟΔΥ που έφτασε στην ηγεσία του Υπ. Υγείας

Must Read

Συνολικά 1.261 άνθρωποι στην Ελλάδα, οι οποίοι είχαν κάνει και τις τρεις δόσεις κατά του κορωνοϊού, άφησαν την τελευταία τους πνοή νικημένοι από τη νόσο.

Ο αριθμός προκύπτει από επίσημο έγγραφο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και απεστάλη την 7η Απριλίου, όταν ο συνολικός αριθμός των νεκρών ήταν 27.029.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να πείσει ότι το μοναδικό όπλο που σώζει ζωές είναι το εμβόλιο, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, την ώρα μάλιστα που εξίσου σημαντικό είναι και το ποσοστό των εμβολιασμένων που καταλήγουν σε ΜΕΘ.

Στο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, από τους 27.029 νεκρούς, οι 904 ήταν μερικώς εμβολιασμένους, οι 1.380 είχαν εμβολιαστεί πριν από 7 μήνες, οι 2.449 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι 1.261 είχαν κάνει και την ενισχυτική δόση δόση.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης σημειώνει σε ανάρτησή του ότι το αφήγημα της κυβέρνησης καταρρίπτεται και ότι «οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν ελαχιστοποιήσει τους θανάτους από covid διότι ενίσχυσαν το δημόσιο σύστημα υγείας, έφτιαξαν και στελέχωσαν ΜΕΘ, προμηθεύτηκαν και χορηγούν κατά κόρον τα μονοκλωνικά αντισώματα και αντιικά χάπια που προστατεύουν σε ποσοστό άνω του 89% από βαριά νόσηση και θάνατο από την παραλλαγή Όμικρον» αναφέρει και προσθέτει:

«Εδώ ο Μητσοτάκης και ο Πλεύρης επιλέγουν να κρύβουν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι στις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε ποσοστό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού, αντί να κάνουν τα αυτονόητα! Κυνική αδιαφορία, εγκληματική ιδεοληψία, μικρονοΐκό πείσμα, ιδιοτελές συμφέρον; Ότι και να ‘ναι, πρέπει άμεσα να φύγουν και να λογοδοτήσουν» καταλήγει στην ανάρτησή του.

Δείτε επίσης: Στην κορυφή των θανάτων η Ελλάδα! Αδιάφορο το Μαξίμου για τους 1.130 νεκρούς τις τελευταίες δύο εβδομάδες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This