Τούς γύρισε μπούμερανγκ το #cancel_Skroutz – Χαμός στο Twitter με το #cancel_shopflix

Ο «πόλεμος» για τις πλατφόρμες πωλήσεων και ο... Βαγγέλης Μαρινάκης

Must Read

Για κατασκευασμένo κύμα αντιδράσεων κατά της ελληνικής εταιρείας Skroutz κάνουν λόγο πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι προκλήθηκε από ιστοσελίδες που ανήκουν στον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την 9η Απριλίου η Skroutz με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι διακόπτει τη συνεργασία της με το 365shop.gr. Τέσσερις ημέρες μετά, δημοσιεύματα από τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στον εφοπλιστή, έκαναν λόγο για εξαπάτηση πελατών και κύμα αντιδράσεων κατά της skroutz.gr, παραθέτοντας μάλιστα ορισμένα tweets. Σε αυτές τις αναρτήσεις, συγκεκριμένοι λογαριασμοί στο Twitter έγραφαν ότι είχαν πληρώσει για τις παραγγελίες τους και δεν την είχαν λάβει ποτέ.

Ωστόσο σύμφωνα με καταγγελίες στη δημοφιλή πλατφόρμα των social media, το trend #cancel_Skroutz στο οποίο αναφέρονταν τα εν λόγω δημοσιεύματα συγκεκριμένων ιστοσελίδων, έγινε αρκετές ώρες αργότερα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Skroutz, με νεότερη ανακοίνωσή της χθες, επανέλαβε ότι από τα πρώτα σχόλια των καταναλωτών ανταποκρίθηκε άμεσα και προχώρησε σε αποζημιώσεις των καταναλωτών.

Ταυτόχρονα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σε αναρτήσεις τους στα social media, υποστήριξαν ότι η στοχοποίηση ήταν στοχευμένη από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, καθώς ο ιδιοκτήτης τους, Βαγγέλης Μαρινάκης, διατηρεί τον  ιστότοπο shopflix. Όπως αναφέρουν, ο «πόλεμος» ήταν κατασκευασμένος προκειμένου να χάσει την αξιοπιστία της η skroutz.gr και να αυξηθεί η δημοφιλία του… shopflix!

Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει το trend #cancel_shopflix, το οποίο πλέον μετράει περισσότερα tweets από το #cancel_Skroutz… 

https://twitter.com/nalepis/status/1514878606585040901

https://twitter.com/teox2/status/1514896860401577988

https://twitter.com/monogustas/status/1514615522196791297

https://twitter.com/alekoulinii/status/1514657515493117953

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This