Ντου της ΕΛ.ΑΣ. σε… κοντράκηδες στη λεωφόρο Σχιστού

Must Read

«Έβρεξε» πρόστιμα μετά από σαρωτική επιχείρηση της Τροχαίας Αττικής στη λεωφόρο Σχιστού, καθώς… πιάστηκαν στον ύπνο «κοντράκηδες» που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας ανάμεσα σε «πειραγμένα» αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.

Έχοντας γνώση του γεγονότος ότι στον συγκεκριμένο κεντρικό οδικό άξονα οι μεταμεσονύκτιες «κόντρες» και οι επικίνδυνοι ελιγμοί αποτελούν συχνό φαινόμενο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που καταγράφονται σε βίντεο και ανεβαίνουν στα social media, οι αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής που βρέθηκαν επί τόπου τα ξημερώματα της Παρασκευής, είχαν την ευκαιρία να διενεργήσουν 462 ελέγχους σε συμμετέχοντες οδηγούς και οχήματα, στο πλαίσιο των οποίων βεβαιώθηκαν 164 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, 23 εκ των οποίων, μάλιστα, σε βαθμό πλημμελήματος.

Αναλυτικά βεβαιώθηκαν 29 παραβάσεις για μη εφοδιασμό με αποτελεσματικό σιγαστήρα, 23 για στέρηση της προβλεπόμενης άδειας ικανότητας οδήγησης, 26 για μη χρήση κράνους, 10 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 12 διότι στερούντο ή είχαν δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας, 9 για αδιαφανείς (φιμέ) υαλοπίνακες, πέντε για στέρηση ισχύοντος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ), τρεις για ανασφάλιστο όχημα, μία για επικίνδυνη οδήγηση και 46 λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα αφαιρέθηκαν 42 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και 15 άδειες ικανότητας οδήγησης, ενώ ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This