Εξάρχεια: Έκλεψαν χρυσό φλάουτο από καθηγήτρια μουσικής και το βρήκε πέντε χρόνια μετά σε αγγελία!

Το πνευστό όργανο έχει αξία 25.000 ευρώ!

Must Read

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας. Γνωστή σολίστ κατάφερε να βρει μετά από πέντε χρόνια το κλεμμένο της χρυσό φλάουτο. Πως; Μέσω αγγελίας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τον Δεκέμβριο του 2017 άγνωστοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο της γνωστής καθηγήτριας μουσικής, στη Νεάπολη Εξαρχείων και μεταξύ άλλων αντικειμένων είχαν αρπάξει και το χρυσό της φλάουτο αξίας 25.000 ευρώ!

Οι δράστες χωρίς να γνωρίζουν την αξία του μουσικού οργάνου το πέταξαν σε κάδο ανακύκλωσης όπου το εντόπισε το 2018 ένας υπάλληλος εταιρείας ανακύκλωσης, ο οποίος δεν γνώριζε την πραγματική αξία του χρυσού φλάουτου και αποφάσισε να το πουλήσει. Το έβαλε λοιπόν σε αγγελία στο Ίντερνετ και δεχόταν προσφορές από τους υποψήφιους αγοραστές.

Ένας γνωστός της καθηγήτριας μουσικής είδε την αγγελία και αναγνώρισε το κλεμμένο πνευστό όργανο. Στη συνέχεια ενημέρωσε τη σολίστ η οποία με τη σειρά της αναγνώρισε το χρυσό φλάουτο με τα ασημένια πλήκτρα.

Κατόπιν η καθηγήτρια μουσικής ενημέρωσε την Ασφάλεια Εξαρχείων, που εντόπισε τον 60χρονο πωλητή του φλάουτου, ο οποίος το παρέδωσε στους αξιωματικούς του Τμήματος.

Η μουσικός πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, και αφού έδειξε τα παραστατικά αγοράς, συγκινημένη παρέλαβε το αγαπημένο της μουσικό όργανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έστειλε και ευχαριστήρια επιστολή στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για την ανεύρεση του μουσικού της οργάνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This