Ανήλικοι ξυλοκόπησαν ποδηλάτη και έστειλαν στο νοσοκομείο γυναίκα που έσπευσε για βοήθεια!

Πιθανολογείται πως, μετά την πράξη τους, οι δράστες φυγαδεύτηκαν

Must Read

Χωρίς προφανή λόγο και αιτία ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε σε 30χρονο, ο οποίος περνούσε με το ποδήλατό του έξω από το σπίτι τους στα Φάρσαλα, τον οποίο και ξυλοκόπησαν άγρια.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το onlarissa.gr, σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, όταν τέσσερις ανήλικοι Ρομά όρμησαν -αναίτια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών- στον ποδηλάτη και αφού τον πέταξαν στο έδαφος, άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα. Βλέποντας το συμβάν, ο ιδιοκτήτης ενός παρακείμενου μίνι μάρκετ, έσπευσε μαζί με τη μητέρα του να βοηθήσουν τον 30χρονο, με αποτέλεσμα οι ανήλικοι να στραφούν και εναντίον τους.

Η κατάληξη ήταν ο ποδηλάτης και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, η άτυχη γυναίκα, μάλιστα, με σοβαρά τραύματα, σύμφωνα μα μαρτυρίες. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΑΤ Φαρσάλων, οι άντρες του οποίου εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τεσσάρων ανηλίκων, που, όμως, μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι, ενώ πιθανολογείται πως, μετά την πράξη τους, φυγαδεύτηκαν από τα Φάρσαλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This