Άνοιξε η πλατφόρμα myCAR για την καταβολή τελών κυκλοφορίας με το μήνα

Must Read

Mέσω της υπηρεσίας myCar της ΑΑΔΕ θα γίνονται, πλέον, οι δηλώσεις της άρσης ακινησίας και η πληρωμή των αναλογικών τελών κυκλοφορίας, για όσους έχουν κάνει ηλεκτρονικά τη δήλωση ακινησίας.

Η εν λόγω πλατφόρμα έχει τεθεί σε λειτουργία και υπολογίζεται ότι φέτος 130.000 πολίτες έχουν προχωρήσει σε άρση ακινησίας των οχημάτων τους και, ως εκ τούτου, τους δίνεται η δυνατότητα καταβολής των τελών κυκλοφορίας τους με το μήνα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα με τους κωδικούς TAXISnet, θα επιλέγουν το όχημα που είναι σε ψηφιακή ακινησία και θα πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας για τους μήνες που θέλουν. Στη συνέχεια θα γίνεται online έλεγχος εάν το όχημα είναι ασφαλισμένο και στο τέλος θα υποβάλλεται το αίτημα για άρση της ακινησίας.

Σημειώνεται πως, μέσω του myCAR, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να:

  • θέσουν σε ψηφιακή ακινησία/κυκλοφορία το όχημά τους, καταθέτοντας ψηφιακά τις πινακίδες του, χωρίς να πρέπει να επισκεφθούν τη ΔΟΥ τους
  • κατεβάσουν το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας και να λάβουν βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας
  • άρουν την ακινησία του οχήματός τους και να πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This