«Αυτό είναι πέρα από τα όρια!» Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη

Θα τον μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή της μνήμης της Μαλένας και της Ίριδας αν κάνει τεστ πατρότητας

Must Read

Αν ο Μάνος Δασκαλάκης προχωρήσει και επιβεβαιωθεί ότι προχωρά σε τεστ πατρότητας για να μάθει αν είναι δικά του παιδιά η Μαλένα και η Ίριδα, τα δύο κορίτσια που πέθαναν αιφνιδίως πρώτα χρονικά, τότε η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Αυτό επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της προφυλακισμένης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για τον θάνατο του τρίτου παιδιού της οικογένειας, της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε: «Είναι μια είδηση που έφτασε στη γνώση της κατηγορουμένης και της οικογένειας της χθες και η ενημέρωση που έχω είναι ότι αν επισημοποιηθεί αυτή η δήλωση και η σχετική αμφισβήτηση πατρότητας, στη συνέχεια θα γίνουν οι νόμιμες ενέργειες στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής της μνήμης των δύο μικρών κοριτσιών».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην πληροφορία ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της θα ζητήσει τεστ DNA ήταν έντονη και του είπε ότι «αυτό είναι πέρα από τα όρια» και τόνισε ότι σε περίπτωση που γίνει αυτό, υπάρχει εντολή να υπάρξουν σχετικές νομικές ενέργειες ως απάντηση.

Ερωτώμενος ο δικηγόρος αν υπάρχει κάποια επικοινωνία ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία. Η Ρούλα σιγά σιγά έχει πλέον αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά επιθυμία επικοινωνίας παρότι το επιθυμούσε και έχω την αίσθηση ότι το επιθυμεί ακόμα η ίδια».

Οι αναζητήσεις στη Google

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε και για τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις που φέρεται να έκανε η εντολέας του, τονίζοντας πως προκύπτουν από  δύο πηγές: ένα έγγραφο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών κι έναν ψηφιακό δίσκο.

«Έχοντας το έγγραφο στην κατοχή μας, αυτό μιλάει μόνο για την επίσκεψη σε μια ιατροφαρμακευτικού περιεχομένου εγκυκλοπαίδεια, στην οποία αναφέρονται διάφορες αναισθητικές ουσίες για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και μόνο και για τη χρησιμότητά τους. Κι επίσης προκύπτει ότι έγινε αναζήτηση του όρου κεταμίνη στις 30/3, την ημέρα της συλλήψεως της κατηγορουμένης, όπως η ίδια έλεγε από την αρχή», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει αναζήτηση θανατηφόρας ουσίας παρά μόνο αναισθητικών:

«Όταν μια μάνα ενός παιδιού που έχει εγκεφαλοπάθεια, αναζητεί τον όρο νυχτερινή επιληψία, νομίζω ότι είναι κάτι φυσιολογικό και όχι κάτι που μπορεί να αποδοθεί σε οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη για την ίδια».

Σε ότι αφορά τους κωδικούς των ηλεκτρονικών συσκευών που η 33χρονη αρνείται, κατά τις πληροφορίες, να δώσει στις Αρχές, ο κ.Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Ο κωδικός του smartphone που της ζητήθηκε έχει δοθεί εδώ και μέρες, γεγονός που καθιστά εφικτή την πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές. Άλλωστε αυτά τα ευρήματα, για τα οποία συζητάμε, είναι αποτέλεσμα της έρευνας στο συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This