Ασθενής την «κοπάνησε» από το νοσοκομείο για να πάει στην… Ανάσταση!

Πήρε άδεια από τη... σημαία

Must Read

Λες και ήταν στο σπίτι του, ασθενής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν» αποφάσισε πως θα μπορούσε να λείψει για λίγες ώρες, προκειμένου να κάνει… Ανάσταση με τους δικούς του!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών, αργά το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ντύθηκε, σενιαρίστηκε και, σε συνεννόηση με τον γιο του, ο οποίος κατέφθασε για να τον παραλάβει, έφυγε «κύριος» από το νοσοκομείο, αφήνοντας, ωστόσο, στο κρεβάτι του το μπουφάν του, ως ένδειξη ότι θα… επιστρέψει.

Όταν, όμως, οι νοσηλεύτριες πέρασαν από τον θάλαμο για τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο, διαπίστωσαν πως το κρεβάτι του εν λόγω κυρίου ήταν άδειο και ο ίδιος άφαντος. Αμέσως τον κάλεσαν στο τηλέφωνο, με τον φευγάτο ασθενή να τους απαντά ότι δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί είναι στη… Βουλιαγμένη και απολαμβάνει το φαγητό του! Ευθύς αμέσως οι νοσηλεύτριες εκκίνησαν τη διαδικασία έκδοσης εξιτηρίου και κατόπιν ετοίμασαν το κρεβάτι για να υποδεχθεί τον… επόμενο ασθενή.

«Τον ρουφιάνεψαν»

Ως εκ τούτου, όταν το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, ο εν λόγω κύριος επέστρεψε… χορτάτος στο δωμάτιο του, διαπίστωσε πως δεν είχε πια κρεβάτι. Και, όταν έμαθε τι συνέβη εν τη απουσία του, κατηγόρησε τους συνοδούς των άλλων ασθενών με τους οποίους μοιραζόταν το θάλαμο, τούς κατηγόρησε ότι… «τον ρουφιάνεψαν» στις νοσοκόμες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This