Έφυγαν πανικόβλητοι οι εκτελεστές του Σκαφτούρου – Έκλεψαν φορτηγό και κόλλησαν στη λάσπη!

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών που εκτέλεσαν το δυνατό μέλος της Greek Mafia Γιάννη Σκαφτούρο, μέσα στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας, μπροστά στα μάτια των παιδιών και των συγγενών του. 

Οι εκτελεστές οι οποίοι επέβαιναν σε δύο μηχανές, αφού γάζωσαν τον 53χρονο, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, χωρίς ωστόσο όπως φαίνεται να είχαν οργανώσει πλήρως τον τρόπο διαφυγής τους από το σημείο… εκτός αν προέκυψε κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής που άλλαξε τα σχέδιά τους. 

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, οι εκτελεστές, μετά το αιματοκύλισμα, εγκατέλειψαν τη μηχανή τους και προσπάθησαν να βρουν άλλο μεταφορικό μέσο. Πηγές της αστυνομίας, εκτιμούν ότι πιθανότατα η μοτοσικλέτα παρουσίασε κάποια μηχανική βλάβη. Οι δράστες σταμάτησαν ένα διερχόμενο αγροτικό και αφού ακινητοποίησαν τον οδηγό, έκλεψαν το όχημα. Μάλιστα, χτύπησαν τον οδηγό του αγροτικού με την κάνη του καλάσνικοφ και στη συνέχεια προσπάθησαν να φύγουν.

Μάρτυρας περιέγραψε στην εκπομπή: «Αυτός έφευγε από τα Σκούρτα, είδε μια μηχανή, κατέβηκε για να βοηθήσει, τον χτύπησαν και του είπαν δώσε μας το αυτοκίνητο».

Ωστόσο, οι δράστες, οι οποίοι άρχισαν να αισθάνονται τον κίνδυνο, πανικόβλητοι, έκαναν όπισθεν, με αποτέλεσμα το αγροτικό να κολλήσει στις λάσπες. Τελικά το παράτησαν σε αυτό το σημείο και άρχισαν να τρέχουν στο βουνό.

Η ΕΛ.ΑΣ. σήκωσε ελικόπτερο και drones προκειμένου να τους εντοπίσει, ωστόσο οι εκτελεστές παραμένουν άφαντοι!

Δείτε επίσης:

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This