Κατήγγειλε ότι τη λήστεψαν σε ΑΤΜ στο Αγρίνιο και μετά το πήρε…πίσω!

Must Read

Άγνωστος παραμένει ο λόγος που μία γυναίκα κατήγγειλε ότι την λήστεψαν την στιγμή που έκανε ανάληψη σε ΑΤΜ τράπεζας στο Αγρίνιο, το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά στη συνέχεια αναίρεσε όλα όσα είχε ισχυριστεί προηγουμένως τα οποία μάλιστα είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια!

Η γυναίκα προκάλεσε εξ αρχής απορίες στους αστυνομικούς, καθώς τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 6 το απόγευμα, ενώ η υποτιθέμενη ληστεία είχε γίνει τρεις ώρες νωρίτερα! Όπως είπε στο τηλεφώνημά της, δύο νεαροί οι οποίοι φορούσαν καπέλα και χειρουργικές μάσκες και δεν μπορούσε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά τους της επιτέθηκαν μόλις «σήκωσε» 800 ευρώ από το ΑΤΜ, την χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές και άρπαξαν τα χρήματα.

Ωστόσο, δεν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει επίσημα τη ληστεία και οι αστυνομικοί που επικοινώνησαν μαζί της για να την καλέσουν, την άκουσαν έκπληκτοι να επικαλείται… φόρτο εργασίας και να τους λέει ότι θα κατέθετε την Παρασκευή! Όταν εκείνοι επέμειναν, η γυναίκα αναίρεσε όλα όσα είχε καταγγείλει, υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε ληστεία! Πάντως, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, όπως και το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για ψευδή αναγγελία και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This