Γλυφάδα: Καταδίωξαν φορτηγό με χιλιάδες κλεμμένα γυαλιά

Βρέθηκαν 18 σακούλες, η κάθε μία από τις οποίες είχε τουλάχιστον 1.000 γυαλιά

Must Read

Ένα φορτηγό γεμάτο κλεμμένα προϊόντα στη Γλυφάδα κατασχέθηκε μετά από καταδίωξη.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο  συνδικαλιστής Αστυνομικός, Χρήστος Μπαλάσκας, ένα φορτηγό μάρκας Mercedes εκλάπη από την Καλλιθέα με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Όταν οι Αστυνομικοί άρχισαν να το καταδιώκουν, οι δράστες παράτησαν το όχημα και διέφυγαν με τα πόδια. Σε έλεγχο, βρέθηκαν 18 μεγάλες σακούλες με γυαλιά οράσεως και ηλίου. Σε κάθε συσκευασία υπήρχαν περίπου 1.000 ζευγάρια γυαλιών.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα

Ο Χρήστος Μπαλάσκας σε ανάρτησή του αναφέρει: «Το μάτι του αμεσοδρασίτη ακόμα μία φορά διέπρεψε. 2/5/2022. Λίγο μετά την 03:00 ώρα. Το Β 6-3 περιπολικό της Γ αλλαγής της άμεσης δράσης, ακούει στον ασύρματο ότι ένα φορτηγό μάρκας mercedes εκλάπει πριν από λίγο απο την Καλλιθέα από άγνωστα άτομα. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι κατευθύνθηκε πρός την Λ. Ποσειδώνος. Οι αμεσοδρασίτες υπολόγισαν την πιθανή διαδρομή του κλεμμένου φορτηγού και κατευθύνθηκαν προς την Γλυφάδα. Με την ανάσα των συναδέλφων στο σβέρκο τους, οι κλέφτες εγκατέλειψαν το Ι.Χ.Φ. επι της οδού Ροντήρη στη Γλυφάδα και τράπηκαν σε φυγή πεζοί. Οι αμεσοδρασίτες εντόπισαν το όχημα και αμέσως ενημέρωσαν το κέντρο της Α.Δ. για την αναζήτηση των δραστών απο την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και τα υπόλοιπα περιπολικά. Κατά τον έλεγχο του κλεμμένου οχήματος, βρέθηκαν εντός 18 μεγάλες σακούλες με γυαλιά οράσεως και ηλίου.(Ή κλεμμένα, ή μαϊμού). Σε κάθε συσκευασία υπήρχαν γύρω στα 1000 ζευγάρια γυαλιών. Οι δράστες διέφυγαν και η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου. Μπράβο στους συναδέλφους του Β 6-3/Γ της άμεσης δράσης για την αντίληψη και την παρατηρητικότητά τους. ΕΥΓΕ!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This