Ο Θεοδωρικάκος τώρα ψάχνει τους 2 που κακοποίησαν την κότα 

Έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Must Read

Ένα νέο βίντεο που δείχνει δύο ανεγκέφαλους να κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλον πετώντας στον αέρα μια κότα, δόθηκε στο «φως» της δημοσιότητας μετά την κακοποίηση της αδέσποτης γάτας στην Αιδηψό.

Οι δύο άνδρες που διακρίνονται στο βίντεο φαίνονται να μεταχειρίζονται το άτυχο πτηνό σαν ένα άψυχο πράγμα, γεγονός φυσικά που προκαλεί θυμό. Στην είδηση που έχουν μεταδώσει έως τώρα αρκετά ΜΜΕ, δεν είναι μόνο το ίδιο το γεγονός της κακοποίησης που προκαλεί αίσθηση.

Εντύπωση προκαλεί και η πληροφορία που έχει διαρρεύσει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την οποία επικαλούνται διάφορα φιλοκυβερνητικά σάιτ, ότι για το νέο βίντεο έχει ενημερωθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος και έχει ήδη κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Δηλαδή την ώρα που η χώρα καταρρέει, ο υπουργός ΠροΠο φροντίζει να μας ενημερώνει ότι έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αναζητώντας εκείνους που φέρονται με απάνθρωπο τρόπο στα ζώα. Δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες, απάτες, έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο, με τους πολίτες να τρέμουν να βγουν από το σπίτι τους, αλλά ο κ. Θεοδωρικάκος συγχαίρει την ΕΛ.ΑΣ. που καταφέρνει να εντοπίσει τους ηλίθιους άπονους που ξεσπούν κατά των αβοήθητων ζώων.

Τι άλλο θα ζήσουμε πια;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This