Η πρώτη αντίδραση του ιερέα που επιτέθηκε στην τρανς: «Δεν λέω τίποτα γιατί θα με σταυρώσετε»

«Μου είπε να γίνω πόρνη αν θέλω να βγάλω λεφτά» καταγγέλλει η άνεργη τρανς γυναίκα που ζήτησε φαγητό από την εκκλησία

Must Read

Θλίψη έχει προκαλέσει η επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά του ιερέα σε μια άπορη τρανς γυναίκα, η οποία ζήτησε να λάβει φαγητό από το συσσίτιο εκκλησίας στην Καλλιθέα.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια τόνισε στον ιερέα ότι έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ζει στην ανέχεια, εκείνος αρνήθηκε να της δώσει φαγητό και την έδιωξε λέγοντάς της: «Εσύ είσαι άντρας με βυζιά. Είσαι άντρας και κάνεις τη γυναίκα».

Δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα επιχείρησε να προσεγγίσει τον ιερέα προκειμένου να μάθει την θέση του για όσα έχουν συμβεί, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε λέγοντας επίμονα: «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ…». Μάλιστα όταν η δημοσιογράφος του ζήτησε να της πει κάτι για να ενημερώσει το κοινό, ο ιερέας απάντησε ότι δεν θα μιλήσει γιατί όπως είπε: «θα με σταυρώσετε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν το Πάσχα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει διατάξει έρευνα. 

Η τρανς γυναίκα μίλησε στην εκπομπή για τον διωγμό που δέχτηκε με προσβλητικό τρόπο από τον ιερέα: «Πήγα όπως συνήθιζα καθημερινά να παίρνω το συσσίτιό μου επί 15 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτή τη μέρα μου είπαν οι γυναίκες εκεί ότι θέλει να με δει ο παππάς» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Με ρώτησε αν έχω καταθέσει τα χαρτιά μου. Μου λέει “είσαι άνδρας ή γυναίκα;”. Μου λέει “αν θες βγάλε τα βυζιά σου και γίνε άνδρας και μπορείς να έρχεσαι να παίρνεις το συσσίτιό σου. Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, είσαι πλάσμα του διαβόλου”. Του είπα: “Και τι να κάνω, είμαι άνεργη”. “Άμα είσαι άνεργη και θες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου να πας να γίνεις πόρνη”» ανέφερε.

Δείτε επίσης: Καλλιθέα: Βίντεο με την επίθεση του παπά στην τρανς γυναίκα – «Γίνε άντρας και θα πάρεις συσσίτιο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This