Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος θα το φάει το κεφάλι του»

Must Read

Σε έξαλλη κατάσταση παραμένει μέσα στο κελί της η κατηγορούμενη για τον θάνατο του παιδιού της Ρούλα Πισπιρίγκου, με την απόφαση του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA για να επαληθεύσει ότι είναι πατέρας των τριών κοριτσιών.

Η 33χρονη κατηγορούμενη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι ο Μάνος θέλει να κάνει το τεστ για την πατρότητα και δήλωσε ότι τα παιδιά είναι δικά του. «Αν πάει να κάνει το τεστ θα το φάει το κεφάλι του» είπε στην εκπομπή.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της Ρούλας, Όθωνας Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στους πραγματογνώμονες οι οποίοι θα βοηθήσουν την κατηγορούμενη να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι μόνο ένας θα λάβει αμοιβή: «Οι πέντε από τους έξι συμβούλους έχουν από μόνοι τους έρθει σε επαφή μαζί μας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να εργαστούν για εμάς χωρίς αμοιβή», ανέφερε ο ίδιος.

Όπως σημείωσε, οι πραγματογνώμονες θα εργαστούν εθελοντικά γιατί «διαφωνούν επιστημονικά με τα όσα ακούγονται για την υπόθεση, όπως ότι η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο».

Δασκαλάκης Πισπιρίγκου

Σχολιάζοντας το θρίλερ με την ουσία της κεταμίνης, ο Θανάσης Κατερινόπουλος σημείωσε ότι την φαρμακευτική κεταμίνη μπορεί κάποιος να την βρει και στα κτηνιατρεία: «Χθες, μιλούσα με έναν ειδικό στα φάρμακα και μου έλεγε ότι αυτή η φαρμακευτική κεταμίνη είναι η ίδια που έχουν στα νοσοκομεία αλλά και στα κτηνιατρεία. Οι κτηνίατροι τη χρησιμοποιούν στα χειρουργεία που κάνουν στα ζωάκια. Είναι η ίδια ακριβώς. Μάλιστα, το σκυλάκι της οικογένειας Δασκαλάκη φέρεται να είχε κάνει χειρουργείο και ενδέχεται να του είχε χορηγηθεί μία τέτοια ουσία» δήλωσε στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This