Ο πρώτος μήνας στη φυλακή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο στόχαστρο

Must Read

Από τις 5 Απριλίου, η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Απομονωμένη αλλά όχι μακριά από τι συμβαίνει και τι λέγεται για εκείνη, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώα.

Εδώ και ένα μήνα η 33χρονη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει κάτι που δεν ανέμενε. Ότι βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Ακόμα και σήμερα δεν έχει παραδεχτεί τίποτα από όσα κατηγορείται. Συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει κακό σε κανένα από τα τρία της παιδιά και εκφράζει μέσω του δικηγόρου της, την δυσαρέσκεια της για τον τρόπο που την αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου περιμένει ακόμα το αίτημα αποφυλάκισης ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Τζωρτζίνας και της Μαλένας, το οποίο αναμένεται προς τα τέλη του Μαΐου.

Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα;

Οι Αρχές εξακολουθούν να είναι προσεκτικές αναφορικά με τις ενέργειες και τις κινήσεις που ακολουθούν, και με διακριτικότητα προσπαθούν να φέρουν στο φως νέα στοιχεία και αποκαλύψεις. Παράλληλα, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ελληνικής αστυνομίας Μανώλης Σφακιανάκης προανήγγειλε νέα στοιχεία που θα αναγκάσουν -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- και άλλα πρόσωπα να μιλήσουν.

«Στο έγκλημα αυτό θα δείτε πρόσωπα και θα δείτε πράγματα, λέμε όλοι για ένα πρόσωπο, έχουμε πέσει σε ένα πρόσωπο αλλά υπάρχουν και άλλοι είναι τέτοια τα στοιχεία που κανείς δεν θα αμφισβητήσει την αστυνομία, θα ομολογήσουν άπαντες», δήλωσε ο κ. Σφακιανάκης.

Διαβάστε ακόμα:

«Βόμβες» Σφακιανάκη: «Θα μείνετε άφωνοι όταν τελειώσει η έρευνα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This