Δίκη #Metoo: Καταθέτουν οι γονείς για το βιασμό της ανήλικης κόρης τους από προπονητή ιστιοπλοΐας

Στην κατάθεσή της η κοπέλα ανέφερε πως την απειλούσε ότι θα την σκότωνε αν μιλούσε

Must Read

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του 39χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης αθλήτριας.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με τις καταθέσεις των γονιών της 21χρονης σήμερα κοπέλας που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο το 2011, όταν της έκανε μαθήματα ιστιοπλοΐας και ενώ εκείνη ήταν ανήλικη. Η καταγγέλλουσα έχει ήδη καταθέσει στη δίκη για το σε βάρος της βιασμό, κεκλεισμένων των θυρών. Καταθέτοντας η κοπέλα ανέφερε πως την απειλούσε ότι θα την σκότωνε και θα κατέστρεφε την οικογένειά της, αν μιλούσε και αποκάλυπτε όλα είχε βιώσει.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της σεξουαλικής κακοποίησης της Ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου. Τότε η 21χρονη βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον 39χρονο σήμερα προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση της. Μετά την καταγγελία ακολούθησε δικαστική έρευνα και ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Απολογούμενος στην ανακρίτρια ο 39χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας είχε υποστηρίξει πως είχε σχέση με την ανήλικη και πως σκόπευαν να παντρευτούν.

Επίσης, ανέφερε ότι είχε συζητήσει με την μητέρα του το ενδεχόμενο γάμου. «Αρχές του 2012 το χειμώνα, η μητέρα της εξέφρασε την επιθυμία της κάποια στιγμή εγώ και η αθλήτριά μου, στο μέλλον να παντρευτούμε. Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά δεν είχα εκδηλώσει τα συναισθήματά μου σε εκείνη.

Αυτή η συζήτηση περί γάμου έγινε έκτοτε πάρα πολλές φορές με τη μαμά της, ενώ αντίθετα ο μπαμπάς της όταν μας έβλεπε να ερχόμαστε πιο κοντά φαινόταν ότι δυσανασχετούσε», είχε αναφέρει στην απολογία του. Οι γονείς της κοπέλας αναμένεται να απαντήσουν σήμερα στο δικαστήριο ως προς τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This