Θρίλερ με τον θάνατο του 7χρονου: Δύο ώρες προσπαθούσαν να τον σώσουν!

Άγνωστο παραμένει τι συνέβη στο παιδί

Must Read

Υπεράνθρωπες προσπάθειες έκαναν γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» στην Θεσσαλονίκη, όταν το πρωί της περασμένης Τρίτης, 10/5, κατέφτασε στα Επείγοντα το άτυχο αγόρι που λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετάφερε τον 7χρονο στο νοσοκομείο με σπασμούς, πυρετό, ενώ φαίνεται πως παρουσίασε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στις εργαστηριακές εξετάσεις του, με τους γιατρούς να κάνουν αρχικά λόγο για αναιμία. Ο μικρός 7χρονος υπέστη ανακοπή στα επείγοντα και μετά από δυόμιση ώρες προσπάθειας οι γιατροί δυστυχώς δεν κατάφεραν να το σώσουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γιατροί είχαν προχωρήσει και σε διασωλήνωση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιείται στη σωρό του αγοριού, η οποία και αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτού του.

Διαβάστε ακόμα:

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 7χρονο αγοράκι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This