Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Σε έντονα συναισθηματική φόρτιση συνεχίζονται οι καταθέσεις

«Είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Με ακούμπαγε μέσα σε όλη αυτήν την πάλη» αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια η καταγγέλλουσα

Must Read

Συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη 17/5, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η κατάθεση της δεύτερης γυναίκας που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη, και η οποία δεν άντεξε και χθες κατέρρευσε στη δικαστική αίθουσα.

Μετά από πολλές ημέρες κεκλεισμένων των θυρών, οι πόρτες «άνοιξαν» αφού η δεύτερη καταγγέλλλουσα δεν ζήτησε τα όσα καταθέτει να παραμείνουν υπό άκρα μυστικότητα. Ωστόσο, η ένταση στη δικαστική αίθουσα χτύπησε «κόκκινο», με την καταγγέλλουσα να είναι σε έντονα συναισθηματική φόρτιση από τα λεγόμενά της αλλά και την παρουσία του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Μάλιστα, η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Φανερά συναισθηματικά φορτισμένη, ξέσπασε σε λυγμούς και διέκοψε την κατάθεση της τρεις φορές με την πρόεδρο του δικαστηρίου να της προτείνει τελικά να συνεχιστεί σήμερα η εξέταση της.

«Κάθισε δίπλα μου και μου όρμησε. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στο πρόσωπο. Προσπαθούσε να φτάσει μέχρι στόμα. Με πίεζε με χάιδευε στο στήθος στα γεννητικά όργανα και στα πόδια. Όλα ήταν μέσα σε μια ασταμάτητη πάλη. Ήταν αδύνατον να τον απωθήσω. Ήταν εύσωμος και ογκώδης. Τον αισθανόμουν τεράστιο. Προσπαθούσα να τον απωθήσω και για αυτό κουνιόμουν ασταμάτητα. Ενώ με πίεζε στον καναπέ, ανέβηκε πάνω στα γόνατα μου με τα πόδια του. Αυτό το έκανε, κάποια στιγμή άφησε χέρια και έβγαλε φανελάκι. Είδα είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Με ακούμπαγε μέσα σε όλη αυτήν την πάλη» είπε μεταξύ άλλων η καταγγέλλουσα.

Η γυναίκα καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, το 2010, στο θέατρο Μουσούρη. Ο δικηγόρος της ηθοποιού, Ζαχαρίας Σαλούστρος, λίγο πριν την έναρξη της κατάθεσης της εντολέως του, αναφέρθηκε στο κίνημα metoo αλλά και στην απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για τη βίου διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε σε κλάματα η δεύτερη ηθοποιός που κατήγγειλε τον Φιλιππίδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This