«Χρήμα με ουρά»… Τρομακτική καταγγελία του Κώστα Γιαννόπουλου κατά της Δόμνας Μιχαηλίδου

Γι’ αυτό απειλούνται με λουκέτο δομές του «Χαμόγελου του Παιδιού»!

Must Read

Μετά την ανακοίνωση-κόλαφο από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τα 14 σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας, τα οποία απειλούνται με λουκέτο και τις σαφείς αιχμές κατά της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου, για προβληματική δουλειά του Υπουργείου, ελλιπή έρευνα, αλλά και χρήματα που μοιράζονται από τις περιφέρειες με περίεργα κριτήρια, ο Πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος επανήλθε σήμερα εξοργισμένος.

Αφήνοντας υπόνοιες για χρηματισμό στην αναφορά του για το νέο πλαίσιο και τους όρους  που αφορούν υφιστάμενες δομές, ζήτησε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύοντας επίθεση κατά της κ.Μιχαηλίδου:

«Την απόφαση την έβγαλε μια Υφυπουργός που δεν συνυπολογίζει τις μάχες που δίνει στο εξωτερικό ο Πρωθυπουργός, ούτε τις επισκέψεις ξένων ηγετών στα σπίτια του ‘Χαμόγελου’ ούτε την προσφορά του Συλλόγου … Έβαλε νέες προδιαγραφές κτηριακές σε υφιστάμενα κτήρια, που εμείς δεν τα έχουμε αγοράσει, μας τα έχουν κάνει δωρεά. Τα κτήρια δεν τα χτίσαμε, μας τα έδωσαν άνθρωποι».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 εμφανώς εκνευρισμένος σχολίασε και τη μεγάλη του έκπληξη για το ότι στο νέο πλαίσιο προβλέπονται «ποινές σύλληψης του υπεύθυνου του φορέα και φυλάκισης του από 1 έως 5 χρόνια, αλλαγή του ΔΣ του φορέα και το δικαίωμα σε υφυπουργό να ορίζει νέο ΔΣ. Ζητάω από τον Πρωθυπουργό να με δει και να περιχαρακώσει το ‘Χαμόγελο’ από την κάθε κ. Μιχαηλίδου».

Στη συνέχεια τα «βέλη» του κατά της Δόμνας Μιχαηλίδου έγιναν ακόμα πιο… φαρμακερά: «Κάνει συνεργασία με παράρτημα διεθνούς φορέα για την παιδική προστασία, που έχει ‘πολύ χρήμα’ από πίσω. Είναι αποδεδειγμένα αυτό και διαχρονικό, που ακολουθείται από συγκεκριμένο φορέα … Μήπως ενοχλεί ότι γίναμε το κέντρο αναφοράς;».

Σε ερώτηση για τις ελάχιστες εγγυήσεις λειτουργίας των δομών για παιδιά που τίθενται στο νέο πλαίσιο, ο κ. Γιαννόπουλος απάντησε ρωτώντας:

«Ποιες ελάχιστες εγγυήσεις, όταν είναι υποστελεχωμένα τα δημόσια και τα εκκλησιαστικά ιδρύματα; Όταν ο ΟΗΕ έχει κάνει αναφορά πως η καλύτερη λύση είναι τα σπίτια που έχουμε στην Ελλάδα; Είμαστε υπέρ της υιοθεσίας και της αναδοχής, το «Χαμόγελο του Παιδιού έχει κάνει τις περισσότερες αναδοχές και υιοθεσίες, αλλά τα παιδιά που δεν υιοθετούνται, που θα τα πάνε; Σε ένα ίδρυμα όλα μαζεμένα;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This