Η απόφαση για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: Ισοβίτες και πάλι, ή όχι οι κατηγορούμενοι;

Το δικαστήριο μετά το μεσημέρι ή το απόγευμα θα εκδώσει την ετυμηγορία του για τους δύο δολοφόνους της φοιτήτριας που αφού τη βίασαν, τη χτύπησαν και την πέταξαν στα βράχια

Must Read

Ώρες αγωνίας σήμερα, Τετάρτη 18/5, για την οικογένεια της άτυχης 21χρονης που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια δύο νεαρών στη Ρόδο, οι οποίοι κατηγορούνται σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018. 

Σήμερα, εκτός απροόπτου, αναμένεται η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για τη δολοφονία της φοιτήτριας. Το ερώτημα παραμένει. Θα κριθούν ή όχι, και πάλι ισοβίτες οι δυο κατηγορούμενοι, όπως και πρωτόδικα; Οι δύο νεαροί είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό με ισόβια και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα διατηρηθούν ή αν θα έχουν ευνοϊκότερη ποινική αντιμετώπιση.

Η σημερινή συνεδρίαση θα ξεκινήσει με αγορεύσεις δυο δικηγόρων, ενώ αναμένεται αμέσως μετά το δικαστήριο να αποσυρθεί προκειμένου να ανακοινώσει την απόφασή του. Στην προηγούμενη συνεδρίαση, η εισαγγελέας της έδρας ήταν «καταπέλτης» για τους δυο κατηγορούμενους, των οποίων ζήτησε την ενοχή όπως και στον πρώτο βαθμό.

Ομαδικός βιασμός και ένα αποτρόπαιο έγκλημα

Ο 24χρονος ροδίτης και ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του με αλβανική καταγωγή, σύμφωνα με την κατηγορία έδρασαν από κοινού σε κάθε στάδιο της νύχτας που στάθηκε μοιραία για την Ελένη. Οι ίδιοι αρνούνται πως έδρασαν από κοινού, ενώ επιρρίπτουν ο ένας στον άλλο τις ευθύνες.

Η Εισαγγελέας στην αγόρευση της, στην προηγούμενη δικάσιμο ζήτησε από του δικαστήριο να κηρύξει ενόχους και τους δύο, όπως εισάγεται η κατηγορία για αυτούς, τονίζοντας πως και οι δύο συμμετείχαν εξίσου τόσο στην άγρια σεξουαλική κακοποίηση της Ελένης όσο και στην μεταφορά της, ενώ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και κατακρήμνιση της σε βραχώδη παραλία της Ρόδου, όπου επήλθε ο θάνατός της.

Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην τελική ευθεία για την απόφαση – Αγορεύει η εισαγγελέας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This