Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην Βοιωτία στρίμωξε την υπάλληλο και την «χούφτωσε»

Must Read

Ούτε στιγμή δεν δίστασε ο ιδιοκτήτης ενός γραφείου τελετών, που «φούντωσε» την ώρα που βρισκόταν με την υπάλληλό του και της επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις, στην Αλίαρτο Βοιωτίας!

Συγκεκριμένα, ήταν βράδυ της Πέμπτης, όταν η 26χρονη υπάλληλος από την Ρουμανία δέχθηκε την επίθεση του εργοδότη της ο οποίος την εγκλώβισε ανάμεσα στα φέρετρα και άρπαξε το στήθος της κάνοντάς της, μεταξύ άλλων, και άλλες άσεμνες χειρονομίες. Όμως, παρά το αρχικό σοκ που υπέστη, διατήρησε την ψυχραιμία της και κατάφερε να αντισταθεί στις διαθέσεις του και να φύγει τρέχοντας από το γραφείο.

Η κοπέλα ενημέρωσε για το συμβάν της οικογένειά της και στη συνέχεια πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του τελετάρχη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, όμως εκείνος είχε φροντίσει να εξαφανιστεί για να αποφύγει την σύλληψή του στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This