Θρίλερ στην υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου: «Δεν είχαμε καλές σχέσεις» λέει η αδελφή του

Τελικά ο 39χρονος είναι ζωντανός;

Must Read

Έντονη ανησυχία και μεγάλος προβληματισμός επικρατούν στην τοπική κοινωνία του Πύργου, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα σημάδια ζωής από τον εξαφανισμένο εδώ και μέρες, Θύμιο Μπουγιά.

Ο τσακωμός με την αδελφή του

Τα ίχνη του 39χρονου χάθηκαν από την Τετάρτη 4 Μαΐου, μετά από άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε από νεαρούς. Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί πουθενά. Μία από τις αδελφές του λύνει τη σιωπή της και αναφέρει ότι το μόνο που θέλει είναι ο Θύμιος να είναι ζωντανός. «Δεν έχουμε τίποτα ακόμα από την Ασφάλεια. Ακόμα ψάχνουν και δεν τον έχουν βρει, πιστεύουμε να τον βρουν ζωντανό. Ό,τι είναι με ενημερώνει ο διοικητής. Έχω να τον δω πολύ καιρό, ήξερα ότι είναι εδώ στον Πύργο, μου λέγανε ότι είναι εδώ στον Πύργο, αλλά εγώ που έβγαινα έξω δεν τον έβλεπα. Δεν είχαμε καλές σχέσεις, είχαμε μαλώσει ένα διάστημα και είχε απομακρυνθεί από κοντά μου, δηλαδή εγώ τον είχα σπίτι μου στις αρχές, μετά πήγε και έμεινε μόνος του. Εγώ θέλω να είναι ζωντανός, τίποτα άλλο δεν ζητάω και αυτοί που τον κάνανε θα πληρώσουν. Αυτοί που το κάνανε και έχει γίνει αυτό που έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά είναι στον Πειραιά;

Μέχρι στιγμής η υπηρεσία Silver Alert έχει δεχθεί δύο κλήσεις που ανέφεραν ότι ο 39χρονος Θύμιος εθεάθη στην περιοχή του Πειραιά, ενώ την περασμένη Κυριακή, 22/5 υπήρξε άλλη μία κλήση βάσει της οποίας τον είδαν σε περιοχή προς το Φάληρο. «Οι μαρτυρίες είναι ότι πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί να επιζήσει από την επαιτεία και βρίσκεται σε αστεγία. Αυτά είναι τα συμπεράσματα που βγάζουμε από τις μαρτυρίες», δήλωσε για το τηλεφώνημα της Κυριακής ο Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής του Silver Alert.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα τον βρούμε τον Θύμιο, θα τον φέρουμε κοντά μας και θα τον αγκαλιάσουμε. Είναι ένας τρομαγμένος άνθρωπος που έχει δεχτεί τόσα βασανιστήρια, που δεν το χωρά ανθρώπινος νους… Ο κατατρεγμένος αυτός άνθρωπος, ο οποίος μέσα στο μυαλό του έχει την τελευταία γνώση, ότι τον αναζητά η αστυνομία γιατί τον κατήγγειλαν ότι τρομοκρατεί τον κόσμο του Πύργου με αλυσοπρίονο – είναι σίγουρο ότι έχει πάρει μαζί του τον μηχανισμό τροφής. Όταν κάποιος τον δει τον κοιτάζει με λίγο περισσότερη ένταση για να παρατηρήσει τα διάφορα σημεία. Ο Θύμιος αντιλαμβάνεται τον καταλάβανε και προσπαθεί να εξαφανιστεί», πρόσθεσε ο κ. Κουρούκλης.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Πειραιά ψάχνουν τον Θύμιο Μπούγα – Νέα στοιχεία στο θρίλερ της εξαφάνισής του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This