Γιάννης Κότσιρας για τις δηλώσεις του Κούγια: «Για να δείξεις κάποιον θα πρέπει να είναι το δάχτυλό σου καθαρό»

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Κότσιρας στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο, και αυτό δεν είναι άλλο για την Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον χαμό της μίας από τις τρεις της κόρες.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως όταν πρωτοάκουσε για την συγκεκριμένη υπόθεση σοκαρίστηκε, ωστόσο τώρα με τόση προβολή του θέματος, έχει κουραστεί.

Αναφορικά με την εξωτερική του εμφάνιση δήλωσε πως: «Δεν φοράω συνέχεια μαύρα πουκάμισα. Φοράω μόνο όταν παχαίνω. Η εμφάνισή μου με απασχολεί ως προς τον εαυτό μου. Να νιώθω καλά εγώ. Δεν θα έκανα κάτι για τον κόσμο. Αν ήταν έτσι δεν θα είχα κόψει τα μαλλιά μου που όλοι με βρίζουν. Η αφορμή δόθηκε από τον Νικόλα γιατί όταν έσκυβα πάνω του, τρόμαζε. Δεν μου το ζήτησε».

Όσον αφορά τον Γιώργο Καπουτζίδη και την απάντηση που έδωσε σε ομοφοβικό σχόλιο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Eurovision, θεωρεί πως: «Είναι καταπληκτικός ο Γιώργος. Είμαι σίγουρος για τον Καπουτζίδη. Ο Γιώργος έχει έναν πολύ τρυφερό τρόπο και επειδή στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ υψηλού επιπέδου άνθρωπος έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται αυτά τα θέματα χωρίς να θίξει τους καλοπροαίρετους».

Τέλος, αναφέρθηκε στην αναφορά του Αλέξη Κούγια σχετικά με τον Μάνο Χατζιδάκι, τονίζοντας πως: «Δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου και χαίρομαι, γιατί όταν ακούω τέτοιες ανοησίες είναι τραγικό. Καλύτερα, κάποια πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή και τα οποία έχουν αποδείξει στα χρόνια την αξία τους και την ηθική τους, καλύτερα να τα αφήνουμε εκεί που είναι. Ρε παιδί μου, για να δείξεις κάποιον θα πρέπει να είναι το δάχτυλό σου καθαρό. Αυτό»,




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This