Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο η δίκη των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Παραμένει ισχυρή η αστυνομική παρουσία

Must Read

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν για να δικαστούν οι τρεις νεαροί, που συνελήφθησαν εχθές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΑΠΘ.

Πρόκειται για έναν 21χρονο και δύο 22χρόνους. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης, φθορές, οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου για τις διαδηλώσεις και ναρκωτικά. Σύμφωνα με τη voria.gr, επειδή οι συλλήψεις έγιναν σε διαφορετικό χρόνο, οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν είναι δύο.

Συγκέντρωση συμπαράστασης

Εξω από το Δικαστικό Μέγαρο, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τους συλληφθέντες. Την ίδια ώρα, στο ΑΠΘ διμοιρίες των ΥΜΕΤ – ΥΜΑΤ έχουν παραταχθεί ακριβώς πίσω από τους φοιτητές, που έστησαν τραπέζι και παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.  Μάλιστα στον χώρο βρίσκεται ακόμη και αύρα, της αστυνομίας, ο γνωστός Αίαντας.

Σύμφωνα με το GRTimes, οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομίας και του φασισμού και υπέρ των ατόμων που συνελήφθησαν.

Έξω από τα Δικαστήρια υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This