Νέο ξέσπασμα κατά του πατέρα του Ράινερ: «Νόμιζαν ότι εγώ είμαι τρελή που τους έλεγα ότι είναι μαφία»

«Θέλω να επιστραφεί το παιδί μου πίσω», λέει η μητέρα του εξάχρονου

Must Read

Η μητέρα του μικρού Ράινερ Πέντερσεν, τον οποίο άρπαξε ο πατέρας του από το σπίτι της γυναίκας στην Κηφισιά και τον μετέφερε κρυφά στη Νορβηγία, κάνει έκκληση να κινηθούν οι μηχανισμοί και να επιστραφεί ο γιος της, ξεσπώντας για μια ακόμη φορά κατά του πρώην συζύγου της.

«Έφυγαν από την χώρα κύριοι και δεν ξέρω αν θα γυρίσει πίσω το παιδί, αν θα γίνει κάποια κίνηση. Θέλω να επιστραφεί το παιδί μου πίσω, να κινηθούν οι μηχανισμοί. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει παραβιαστεί, τα δικαιώματα της μητέρας έχουν παραβιαστεί, τα δικαιώματα του παιδιού έχουν παραβιαστεί. Ο γιος μου είναι σίγουρα τραυματισμένος από αυτά που έγιναν. Δεν υπάρχει περίπτωση και εγώ άκουσα ότι έφυγε από δω ουρλιάζοντας το παιδί...» είπε στο Star η μητέρα του Ράινερ.

Η γυναίκα πήγε την Παρασκευή στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς για να ενημερωθεί για την υπόθεση και όπως είπε, δεν θέλει ακόμα να δείξει στην κάμερα το πρόσωπό της γιατί φοβάται τον πρώην σύζυγό της, ενώ σχολίασε ότι οι φωτογραφίες που δίνει στη δημοσιότητα ο πατέρας του παιδιού δεν δείχνουν την πραγματικότητα:

«Με κουκουλοφόρο μπράβο ήρθαν στο σπίτι μου. Δεν με εκπλήσσει από μέρους τους, γιατί εγώ τους έχω ζήσει και όταν τους τα έλεγα στην οικογένεια και στους φίλους μου νόμιζαν ότι εγώ είμαι τρελή που τους έλεγα ότι είναι μαφία, ξέρω πολύ καλά το πώς κινούνται».




Όπως είχε αποκαλύψει στην επιστολή της προς τα ΜΜΕ, ο Νορβηγός πατέρας του Ράινερ ήταν βίαιος, ενώ την είχε απειλήσει και με μαχαίρι μπροστά στο παιδί:

«Είχαμε χωρίσει λόγω της βίας, είχα γυρίσει στην Ελλάδα και συζητούσαμε τα περιστατικά βίας ότι με έβαλες κάτω και με κλωτσούσε και μου έριχνε μπουνιές. Το μαχαίρι το έβγαλε όταν ο Ράινερ ήταν δύο ετών μπροστά του. Από κείνη τη μέρα εγώ άρχισα να φοβάμαι ότι το επεισόδιο μπορεί να ξεφύγει και μπορεί να καταλήξει όντως να το κάνει, τον ξέρω πολύ καλά και δεν είναι άτομο που διατηρεί την ψυχραιμία του».

Σε ότι αφορά τις κατηγορίες εναντίον της ότι εκείνη απήγαγε το παιδί το καλοκαίρι του 2020, είπε:

«Δεν έκανα εγώ ποτέ τέτοια πράγματα, εγώ δεν είμαι μαφιόζος να κάνω τέτοια κίνηση. Εγώ ήρθα για διακοπές με το παιδί μου, κρατώντας το χέρι, με αντηλιακά και πήγαμε στην παραλία. Δεν έχω κάνει εγώ ποτέ τέτοιο πράγμα, ούτε κρατάω το κινητό μου κλειστό να κάνω εγώ στο Ρέικι και να μην μου απαντάει πώς είναι το παιδί μου, σε τι κατάσταση είναι, μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο. Υπήρχε πάντα επικοινωνία με τον πατέρα, ξέρουν πάντα που ήμασταν και οι αρχές σε όλη αυτή τη διαδικασία, εμφανιζόμουν πάντα στο αστυνομικό τμήμα με όλα αυτά που μου έκανε...».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This