Συγκλονίζει η αδερφή του αγνοούμενου Θύμιου Μπουγά

«Πιστεύω πώς ή τον έχουν ''φάει'' ή απελπίστηκε τόσο πολύ που έβαλε τέλος στη ζωή του»

Must Read

Μέσα στην αγωνία και τον φόβο ζει η αδερφή του Θύμιου Μπουγά, Θεοδώρα, ο οποίος αγνοείται εδώ και 23 ημέρες, μετά τις βάναυσες επιθέσεις που δέχτηκε από ομάδα νταήδων συντοπιτών του.

Η αδερφή του εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, καταθέτοντας όλα όσα αισθάνεται μετά την εξαφάνιση του αδερφού της και συγκλονίζοντας το τηλεοπτικό κοινό: «Ένα μεγάλο γιατί; Τους αρέσει αυτό που έγινε; Αυτό θέλω να τους πω. Πώς ζει αυτός ο άνθρωπος; πώς τρώει; πώς πίνει; Εγώ είμαι εδώ και τον περιμένω. Θέλω να τιμωρηθούν γιατί αυτό το πράγμα θα το ξανακάνουν. Όταν το είδα, ένιωσα τόσο οργισμένη που έβγαλα μια φωνή και είπα ”αυτό που του κάνατε, να σας κάνουν, καθίκια”. Είναι φρικτό αυτό που του έκαναν. Θέλω να τιμωρηθούν».

Και συνέχισε δίνοντας στοιχεία για τον χαρακτήρα του Θύμιου: «Ήταν δύσκολα τα παιδικά μας χρόνια γιατί ήμασταν πολλά παιδιά αλλά τα καταφέραμε. Δούλευα από μικρή για να βοηθάω και τον πατέρα μου που δούλευε στην οικοδομή. Ήταν πολύ καλό παιδί ο Θύμιος. Ο Βενιαμίν μας. Σημαδεύτηκε η ψυχούλα του με αυτό το ατύχημα. Δούλευε και αν είχε μόνο πέντε ευρώ και του έλεγες ”Θύμιο θα μου τα δώσεις γιατί δεν έχω”; Θα σου τα έδινε. Μετά το ατύχημα κλεινόταν σιγά – σιγά στον εαυτό του αλλά δεν παραιτήθηκε».

Κατέληξε δε δημοσιοποιώντας και τους φόβους της: «Πιστεύω ότι προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να έρθει εδώ, στην Κρήτη. Γι αυτό λένε πως τον έχουν δει στον Πειραιά. Αν δεν είναι εκεί μπορεί να είναι Γαλάτσι ή Φιλαδέλφεια που έχουμε συγγενείς. Φοβάμαι, όμως, για τον αδερφό μου. Πιστεύω πώς ή τον έχουν ”φάει” ή απελπίστηκε τόσο πολύ που έβαλε τέλος στη ζωή του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This