Ο πατέρας του Ράινερ αποκαλύπτει γιατί άρπαξε τον εξάχρονο

«Για να προστατέψω την υγεία και την ασφάλειά του...»

Must Read

Ένα ακόμα επεισόδιο στο δραματικό σήριαλ της αρπαγής του εξάχρονου Ράινερ Πέντερσεν από τον πατέρα του Ρίκι, έρχεται να προστεθεί σε μια διαμάχη ανάμεσα στους δύο γονείς του, η οποία έχει μετατρέψει ένα παιδί σε «μπαλάκι», ή ακόμα χειρότερα, σε «όπλο».

Το παιδί φέρεται να βρίσκεται στη Νορβηγία με τον πατέρα του, ο οποίος δηλώνει πως είναι μια χαρά και πως δεν ρωτά καθόλου για τη μητέρα του. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 μάλιστα, ο Ρίκι Πέντερσεν υποστήριξε ότι η μητέρα του εξάχρονου δεν τον άφηνε να δει το παιδί, για το οποίο είπε πως έχει την πλήρη κηδεμονία.

Και παρέθεσε έναν από τους λόγους που προχώρησε στην αρπαγή του Ράινερ, σχολιάζοντας ότι δεν τον άρπαξε, αλλά «τον πήρα για να προστατέψω την υγεία και την ασφάλειά του, λόγω του ότι, η μητέρα του αρνείται να πάει στο γιατρό»!

Για να προσθέσει εξαπολύοντας επίθεση στην πρώην σύζυγό του: «Η μητέρα να πάει στο γιατρό και να δει την ψυχοσύνθεσή της. Ο γιος μου κι εγώ είμαστε καλά και δεν έχει ρωτήσει για τη μητέρα του».

Ράινερ

«Προσωρινή επιμέλεια έχει δοθεί»

Από την πλευρά της, η Εμμανουέλα Τερζοπούλου, θεία της μητέρας του παιδιού, μίλησε επίσης στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» αλλά και στο Open και εξήγησε πως, «δεν έχει ακόμα εκδικαστεί η οριστική επιμέλεια, έχει δοθεί προσωρινή …  Οι δικαστικές αποφάσεις βγήκαν μετά την αποχώρηση της μητέρας από τη Νορβηγία, με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα, αποχώρηση η οποία είχε συμφωνηθεί προφορικά και αποδεικνύεται μέσω των μηνυμάτων που έχουν σταλεί μεταξύ των γονέων και τα οποία έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο».

Είπε ακόμα η κ.Τερζοπούλου: «Στα ελληνική δικαστήρια ήταν παρών σε όλα τα δικαστήρια ο πατέρας, ενώ στα νορβηγικά έγιναν ερήμην της μητέρας, η οποία δεν ειδοποιήθηκε».

Τέλος, διευκρίνισε ότι, «τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κατατεθεί στην Ελλάδα από τον πατέρα, για να επιστραφεί το παιδί, με την αιτιολογία ότι είχε γίνει αρπαγή, απορρίφθηκαν. Έχουμε καταφύγει δευτεροδίκως στον Άρειο Πάγο και δεν έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεση».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This