Πάρος: Σταμάτησε με μηχανάκι και της κατέβασε τη φούστα

Ο δράστης συνελήφθη

Must Read

Ακόμη ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης φαίνεται πως είχαμε, αυτή τη φορά στην Πάρο, καθώς μία νεαρή κοπέλα καταγγέλει πως σε κεντρικό δρόμο ένας άνδρας σταμάτησε με μηχανάκι, την πλησίασε και της επιτέθηκε.

Η νεαρή Δάφνη καταγγέλλει ότι περπατώντας βραδινές ώρες σε κεντρικό δρόμο της Παροικιάς, αντιλήφθηκε ένα μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός να κόβει ταχύτητα και να την πλησιάζει.

Η κοπέλα πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου αλλά ο νεαρός την ακολούθησε και την ακινητοποίησε ζητώντας της να τον φιλήσει, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να της σηκώσει τη φούστα και να την αγγίξει στα γεννητικά της όργανα.

Όπως είπε μιλώντας στομ ΑΝΤ1, η κοπέλα αντέδρασε και έβαλε τις φωνές αλλά ο νεαρός δεν σταμάτησε. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή πέρασε ένα αυτοκίνητο και βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει και τρέχοντας έφτασε στο σπίτι της. Η νεαρή Δάφνη κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας ότι το πρόσωπο του νεαρού που της επιτέθηκε της ήταν οικείο.

Ύστερα από δύο μέρες, ο νεαρός που της επιτέθηκε πέρασε τυχαία από το κατάστημα που εργάζεται κι εκείνη ειδοποίησε τον πατέρα της. Η αστυνομία παρενέβη και συνέλαβε τον δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This