Πάτρα: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τα κλειδιά του ακινήτου που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη

Μήνυση καταθέτει η οικογένεια Πισπιρίγκου

Must Read

Την Παρασκευή οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους κληρονόμους της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, εισβάλλαν με κλειδαρά στο κτίριο.

Η οικογένεια Πισπιρίγκου καταγγέλλει ότι σε έναν χώρο του ακινήτου, υπήρχαν αντικείμενα των τριών κοριτσιών που έχουν φύγει από τη ζωή, τα οποία τώρα έχουν εξαφανιστεί. Πιο συγκεκριμένα, κατατέθηκε μήνυση κατά του ενός δικηγόρου της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς, διότι χάθηκε η σχολική τσάντα της μικρής Τζωρτζίνας.

Την ίδια ώρα, είχαμε νέες δηλώσεις από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον κύριο Όθωνα Παπαδόπουλο.

Όπως αποκάλυψε στον Max Fm ο κύριος Όθωνας Παπαδόπουλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η κατάθεση του αιτήματος αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η πλευρά Πισπιρίγκου είναι σε αναμονή της Τεχνικής έκθεσης των συμβούλων που έχει ορίσει.

Στο μεταξύ, για παράνομη εισβολή έκανε λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης, με αφορμή την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, οι οποίοι πριν την τελική απόφαση άνοιξαν την οικία στην οδό Μπιζανίου με την βοήθεια κλειδαρά.

Σύμφωνα με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, το σκεπτικό της απόρριψης από το Δικαστήριο είναι ότι δεν αποδείχτηκε πως οι αιτούντες κληρονόμοι αποτελούν τους μοναδικούς ώστε να τους παραδοθούν τα κλειδιά. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, ήταν ένα δικόγραφο που έμπαζε από παντού και φθάσαμε στα απίθανα συμβάντα της Παρασκευής με την παράνομη εισβολή στο χώρο.

Επιπλέον σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο παρότι υποτίθεται σκοπός της εισβολής ήταν η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της σπιτονοικοκυράς, οι δύο δικηγόροι μπήκαν μόνο σε ένα δωμάτιο που ήταν αποθηκευμένα αντικείμενα της Τζωρτζίνας. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This